Hot stone massage

Zoek op Treatwell naar Hot stone massage bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

De hot stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

GOED OM TE WETEN

Hoewel een hot stone massage iets ingewikkelder klinkt dan een simpele schoudermassage, is het een erg eenvoudige behandeling. De massage vindt plaats in een privékamer waar de warme stenen al klaarliggen en waar je plaats mag nemen op een comfortabele behandeltafel. Voor iedereen die vreest voor de hitte van de stenen; dat is nergens voor nodig. Je behandelaar is namelijk specialist en weet precies waar hij mee bezig is. De stenen worden opgewarmd tot een aangename en draaglijke temperatuur en zullen zorgen voor een onvergetelijke massage.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN HOT STONE MASSAGE?

Wanneer je op de massagetafel ligt, zal de masseur een heerlijke olie op je huid aanbrengen. Vervolgens wordt er eventueel een handdoek geplaatst tussen jouw huid en de warme basaltstenen. Op het moment dat je volledig ontspant en gewend bent aan de temperatuur van de stenen, zal de masseur langzaam met de stenen over je lichaam masseren. Zo nu en dan zullen de stenen op een bepaalde plek van het lichaam worden gelegd zodat de warmte tot diep in je lichaam kan doordringen. Je zult direct merken dat stress en zorgen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

IS EEN HOT STONE MASSAGE GESCHIKT VOOR MIJ?

Een hot stone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. De massages variëren van 30 tot 90 minuten en zijn enorm rustgevend en ontspannend. Na een hot stone massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. Daarnaast helpt deze massage bij het verlichten van verschillende pijnen en kwaaltjes. Er is dus eigenlijk geen reden te bedenken waarom je de hot stone massage niet een keer zou moeten proberen!


Deel dit artikel

Vergelijkbare behandelingen

Deep tissue massage

Wanneer je klachten niet kunnen worden opgelost door een klassieke ontspanningsmassage of Zweedse massage, dan kan een deep tissue massage (bindweefselmassage) uitkomst bieden. Tijdens een deep tissue massage wordt er namelijk meer druk op pijnlijke plekken uitgeoefend waardoor ook diepe knopen en blokkades kunnen worden opgeheven. Dit is zeker niet altijd prettig, maar zorgt op de lange termijn gegarandeerd voor het gewenste resultaat. Even de tanden op elkaar dus!

Therapeutische massage

Wanneer je last van stress, chronische pijn of spanning hebt, kan een therapeutische massage helpen om dit te verminderen. Afhankelijk van de salon worden er verschillende technieken gebruikt om de klachten te verlichten. Of het nu alleen een rug-, nek en schoudermassage is of een volledige lichaamsmassage, na één of meerdere sessies van deze therapeutische massage zullen je klachten een stuk minder zijn en ben je weer helemaal ontspannen.