Ave Esthetique - Oud-Beijerland

Rembrandtstraat 3, Oud-Beijerland, 3262HN - Onderdeel van Ave Esthetique

Sorry, Ave Esthetique - Oud-Beijerland is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

The London Beauty Bar

501 reviews
Oostdijk 22, Oud Beijerland

Meltem Skin & Bodycare

315 reviews
Zijpe 9, Rotterdam

Beautyfillers

551 reviews
Stelle 2, 3191KE Hoogvliet

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

3,9
25 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijn de wimpers geverfd , op het nieuwe adres prinses Irenestraat OBL
Op zoek naar een pedicure in onze nieuwe woonplaats kwam ik uit bij Ave Esthetique. Ik heb af en toe last van likdoorns en wilde deze laten verwijderen. Tijdens de behandeling werd mij gevraagd of ik al eerder daar was geweest en of ik regelmatig bij een pedicure kwam. Allebei nee, net verhuisd en alleen wanneer ik last heb. Vanaf toen was de behandeling zo klaar. Eindresultaat: nog steeds pijnlijke voeten als ik mijn schoenen aan heb. Op zoek naar een andere pedicure die wel haar vak verstaat.
Toon reactie salon...
Onlangs geweest voor een pijnloze behandeling met de cryopen, resultaat wilde ik afwachten maar is echt fantastisch! Moedervlekken en pigmentvlekken allemaal weg! Daarna voor een gezichtsbehandeling geweest van nimue en ook dit resultaat was volledig naar wens. We hebben nu een huidplan opgesteld waar ik erg naar uitkijk. De meiden in de salon zijn zeer kundig en zeer ervaren en voel me heel erg op mijn gemak. Het aanbod van behandelingen is veel, maar in alles wat ze doen heel gespecialiseerd.
Een heerlijke Zweedse Massage en een Pedicure behandeling afgenomen. Het was mijn eerste ervaring in deze salon, en ik ben erg prettig geholpen door Larissa. Ik ga zeker mijn vervolgafspraak boeken een fijn cadeau aan jezelf maar ook aan anderen. Tip: voor de salon, er was nog niet via Treatwell de mogelijkheid om een gellak behandeling in combinatie met de pedicure te boeken voor de voeten. Dit heb ik ook aangegeven bij Larissa.
Toon reactie salon...
Heel fijn geholpen door een ontzettend vriendelijke mevrouw. Verder een goede uitleg gekregen over de behandeling. Zeker de moeite waard om terug te komen!
Toon meer reviews...

Over

Ave Esthetique - Oud-Beijerland
Rembrandtstraat 3
3262HN Oud-Beijerland

Ave Esthetique aan de Rembrandtstraat is een schoonheidssalon die streeft naar kwaliteit, ontspanning en een goede sfeer. Je bent hier onder andere aan het juiste adres voor een fijne facial waarbij het professionele team jou tevens voorziet van een passend huidadvies. Daarnaast kun je in de salon terecht voor een ontspannende massage, goede harsbehandeling en diverse beautybehandelingen. Een bezoek aan deze salon haalt de beste versie van jezelf naar boven.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten