Azi Hair & Beautysalon

Admiraal de Ruyterweg 28-A, 3031AC Rotterdam
4,5
15 reviews
Admiraal de Ruyterweg 28-A, 3031AC Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,5
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
It was perfect. The lady was really nice and she cut my hair exactly the way I told her. I was attended on the spot, no waiting. I paid a fair price.
Carlos Ruiz
5 dagen geleden
Super lieve vrouw! Ook de dame voor permanente make up was super lief! Zeker tevreden met mijn geknipte haren en de threadbehandeling! 😃
Patricia
2 maanden geleden
The salon was closed
Catarina
4 maanden geleden
Werkt snel en zorgvuldig
Eveline
6 maanden geleden
Of mijn bezoek aan Azi Beauty is bevallen? Ja en nee. Ik kwam daar om voor de eerste keer (wat mijn gezicht betreft de enige keer, want toch niet zo mijn ding) mijn gezicht en wenkbrauwen te threaden. Ik vond mijn tijd daar niet bepaald ontspannen, maar voelde nogal gejaagd. Het geluid van de radio was erg hard en dof bij binnenkomst. Niet bepaald een manier om je klanten te verwelkomen. Verder vond ik haar manier van communiceren en de wijze waarop ze de behandeling uitvoerde geen moment van ontspanning te noemen. Het voelde net alsof er haast was, terwijl er verder niemand in de zaak was. Wat ik ook een minpunt vond is dat ze mij niet heeft gevraagd hoe ik de vorm van mijn wenkbrauwen zou willen hebben. Zij heeft de vorm bepaald. Maar wat dat laatste betreft, ze zijn absoluut mooi en netjes geworden. Dus dat dan weer wel. Dan nog één ding: zij heeft 5 euro meer berekend dan wanneer ik via deze website zou hebben betaald en dat vind ik een heel slechte zaak.
Anoniem
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Azi Hair & Beautysalon
Admiraal de Ruyterweg 28-A
3031AC Rotterdam

Bij Azi Hair & Beautysalon aan de Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam geeft eigenaresse Azita je alle persoonlijke aandacht en hier staat jouw schoonheid centraal. Azita is gespecialiseerd verschillende kleurbehandelingen zoals balayage en highlights. Tevens kun je bij haar terecht voor browtinting met henna en het opsteken van je haar voor speciale gelegenheden. Azita volgt ook regelmatig trainingen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Handig om te weten: de salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en voor de deur kun je goedkoop betaald parkeren.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt