Felipe Francisco

Prinsestraat 5A, Den Haag
4,9
88 reviews
Prinsestraat 5A, Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Haar
Massage

Reviews

4,9
88 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Not just a great haircut, but a fantastic experience as well. Felipe spends a lot of time ensuring he gets the cut right, he also ensures his customer has a fun time too. You can't leave his salon without feeling happier & relaxed...
Fiona
17 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik ben voor de eerste keer bij Felipe geweest en ik kom zeker weten terug! Felipe is echt een geweldige kapper; hij heeft mijn haar zo mooi geknipt en gestyled, hij heeft me goed haaradvies gegeven (en heeft goede producten!) en is super gezellig om mee te kletsen!
Mad
20 dagen geleden
Toon reactie salon...
Felipe heeft echt passie voor zijn vak, en dat is ook zeker te zien aan het resultaat na de behandeling! Samen met zijn vakkennis en jouw kennis van je haar, creëert hij het perfecte kapsel. Ook is het zeker de moeite waard om te vragen naar zijn eigen lijn van haar producten !
Tara
2 maanden geleden
Perfect!
Anoniem
2 maanden geleden
Felipe is, na bij erg veel verschillende kappers te zijn geweest, de eerste waarbij ik ben blijven hangen. De manier van klantgerichtheid is ongekend, en ik loop elke keer weer tevreden uit de winkel. Een aanrader!
Marc
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Felipe Francisco
Prinsestraat 5A
Den Haag

Felipe Francisco - The Hair Salon is een kapsalon in het hartje centrum van Den Haag. Ben je overdag niet in staat om naar een kapper te gaan? Bij Felipe kun je ook 's avonds terecht voor een mooi gestyled kapsel. Tijdens de behandeling geniet je van een lekker kopje koffie en een wasbeleving met ontspanningsmassage in de fijne massagestoel. Je kapsel wordt naar kwaliteit geknipt met een op maat gemaakt advies voor thuis. De salon is gevestigd in Collectiv.

Let op: je kunt in de salon niet met cash betalen. Felipe is NOT specialized in treating Afro-textured hair​.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:0021:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
12:0021:00
Zaterdag
11:0017:00
Zondag
12:0017:00

Kappers in de buurt