Reviews

4,9
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Beste beauty centrum van nl ook vriendelijke.
Nergiz
4 maanden geleden
Beauty Azar raad ik iedereen aan wanneer je je comfortabel en per jouw aandachtspunt behandeld wilt worden. Geen punt voor punt afwerking maar behandeling op maat!
frederique
5 maanden geleden
Heel tevreden over! Je krijgt voldoende uitleg, warm ontvangst en het resultaat mag er zijn.
Anoniem
6 maanden geleden
Deze salon is zeer professioneel. Een salon aan huis met schone ontvangstruimte en goede apparatuur. Waarom ik steeds vanuit amsterdam naar deze salon rijdt, is omdat de begeleiding van Azar echt fantastisch is. Ze stemt de behandeling persoonlijk op je af (ipv snel een standaard waarde te gebruiken bij de lichtflitsen), legt duidelijk uit en is een zeer hartelijke dame. De behandeling is goed aangeslagen en heb nu een hele gave en zachte huid (wangen, bikinilijn,oksels en benen). Ik ben klant voor het leven.
Carlijn
6 maanden geleden
Azaar is een super aardige vrouw. De prijskwaliteit is ook super. Ik kom al jaren bij haar en ben super tevreden!
Anoniem
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Azar
Fazant 90
5508LN Veldhoven

Wil je af van al je ongewenste haartjes? Dan heeft Beauty Azar in Veldhoven dé oplossing voor jou. Je kunt hier namelijk terecht voor een veilige, betaalbare, effectieve en pijnloze manier van definitief ontharen, maar ook huidverbeterende IPL-behandelingen. Eigenaresse Azar is een vriendelijke vrouw die hygiënisch en professioneel te werk gaat. Ze werkt met het innovatieve MedCos® IPL apparaat voor het beste effect. Haar klanten zijn zeer tevreden over de resultaten en reizen het hele land over om door haar behandeld te worden. Azar heeft zelfs klanten uit Duitsland en België.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt