Reviews

4,5
208 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Informele sfeer! Goed advies!
Anoniem
2 dagen geleden
Fijn personeel en goed geknipt.
Anoniem
8 dagen geleden
Mijn nagels zien er weer prachtig uit! Super netjes gelakt en het blijft zeker 2 tot 3 weken zitten. Fijne salon en lieve dames ook :-)
Jenneke
9 dagen geleden
Het was echt een hele goede ervaring, ze waren ontzettend klant vriendelijk en hielpen me goed met adviseren van me haar. Het was me geld zeker waard! Het is echt een aanrader!
Katrina Van oost
12 dagen geleden
Echt helemaal niks. Ik kwam aan en ze vroeg echt 10 keer hetzelfde. Kreeg me nagels er niet af.. en was heel chaotisch bezig. Na dat de zaak vol stroomde met volgens mij dubbel geboekte afspraken. Werd het nog rommeliger ze deed me echt pijn ook.. en vijlde veel te ver door waardoor er echt schade in me nagel zit nu. Toen uiteindelijk ze zelf besloot dat het gewoon klaar was, moest ik zelf vragen of ik me handen mocht wassen. Jammer genoeg moest ik thuis me nagels nog zelf bijknippen en veilen want, er zaten nog allemaal scherpen punten aan. Had me kindje van 5 maanden zo kunnen bekrassen. Voor mij nooit meer. Nadat ik er achteraf via Facebook ook een review had geplaatst werd eigenlijk gezegd dat ik niet welkom ben voor het verwijderen van acryl nagels gezet door een andere nagelstyliste. Niet professioneel. Zonde van het geld
Anoniem
13 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Beauty Boutique
Thomsonplein 4
2565KS Den Haag

Bij Beauty Boutique aan het Thomsonplein in Den Haag kun je terecht voor knip- en nagelbehandelingen. In de kapsalon realiseren ze op basis van je persoonlijke wensen een compleet nieuwe coupe en kun je meteen even je wenkbrauwen laten bijwerken. In de nagelstudio helpen ze je graag aan een mooie set nieuwe nagels of wimpers. Het team van Beauty Boutique werkt met Keune, een merk waarvan het doel is een glimlach op het gezicht van de klanten te brengen, zodat zij tevreden de salon uit lopen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt