Beauty by Stouthamer

Cruquiuszoom 106, Cruquius

Beauty by Stouthamer heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

RITUALS Body Spa Heemstede

2000 reviews
Binnenweg 130, 2101JP Heemstede

Changer de Coiffure

38 reviews
Sandenburg 90, Haarlem

Tina Hair

763 reviews
Zandvoortselaan 4A, 2106CN Heemstede

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,4
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mooi resultaat
Zitten in een verbouwing maar dat doet niets af aan de sfeer. Noa is super professioneel en mijn wimpers zien er prachtig uit!
Super lieve eigenaren hebben me fijn geholpen geven goed advies over verzorging producten en maken samen met jouw een plan heb je vragen of zit je ergens mee die Je goed behandeld wil hebben stellen ze altijd Voor om rond de tafel te gaan met de huidspecialist die er vaak is in de salon super fijn dat ze altijd wel met een idee komen om je zo snel en fijn mogelijk te helpen er is altijd een gezellige sfeer lekker kletsen en het is voor mij echt even een heerlijk uurtje voor mezelf zijn druk in de verbouwing maar word al super mooi ik ben al vaste klant
Samen met mijn dochter gaan wij regelmatig naar Beauty by Stouthamer om ons even heerlijk te verwennen. Benen en oksels ontharen, tanden bleken en het tatoeëren van eyeliner dat is wat wij tot nu toe hebben gedaan en na een paar behandelingen is er al resultaat. Ook is het altijd gezellig in de salon. Een aanrader om jezelf even lekker verwennen.
Toon meer reviews...

Over

Beauty by Stouthamer
Cruquiuszoom 106
Cruquius

Beauty by Stouthamer in Cruquius is een beauty salon voor iedereen! Je kunt hier terecht voor een grote diversiteit aan schoonheidsbehandelingen zoals diverse gezichtbehandelingen, wimperextensions, permanente make-up, massages, manicures en pedicures, afslankbehandelingen en zelfs tanden bleken.

Waar je ook aan toe bent, het team heeft goede vakkennis en luistert naar jouw wensen zodat jij de behandeling op maat krijgt. Geniet van de heerlijke rustgevende sfeer en laat je eens even goed in de watten leggen!