Cruquiuszoom 106, Cruquius

Reviews

4,4
7 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mooi resultaat
Zitten in een verbouwing maar dat doet niets af aan de sfeer. Noa is super professioneel en mijn wimpers zien er prachtig uit!
Super lieve eigenaren hebben me fijn geholpen geven goed advies over verzorging producten en maken samen met jouw een plan heb je vragen of zit je ergens mee die Je goed behandeld wil hebben stellen ze altijd Voor om rond de tafel te gaan met de huidspecialist die er vaak is in de salon super fijn dat ze altijd wel met een idee komen om je zo snel en fijn mogelijk te helpen er is altijd een gezellige sfeer lekker kletsen en het is voor mij echt even een heerlijk uurtje voor mezelf zijn druk in de verbouwing maar word al super mooi ik ben al vaste klant
Samen met mijn dochter gaan wij regelmatig naar Beauty by Stouthamer om ons even heerlijk te verwennen. Benen en oksels ontharen, tanden bleken en het tatoeëren van eyeliner dat is wat wij tot nu toe hebben gedaan en na een paar behandelingen is er al resultaat. Ook is het altijd gezellig in de salon. Een aanrader om jezelf even lekker verwennen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

R
Renica
Schoonheidsspecialiste

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
N
Noa
Schoonheidspecilaiste

Over

Hi Ik ben noa wij zijn een moeder dochter bedrijf Wij specialiseren ons graag in de nieuwste dingen ook graag samen zodat we het allebei kunnen uit oefenen in de salon wij hebben dit bedrijf al 2 jaar en sinds juni dit jaar hebben we de stap gezet om van een salon aan huis( een klein kamertje ) naar een eigen pand van 2 verdiepingen tegaan waar we genoeg ruimte hebben voor al onze behandelingen !

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Voorzieningen

Talen
Engels
Nederlands

Over

Beauty by Stouthamer
Cruquiuszoom 106
Cruquius

Beauty by Stouthamer in Cruquius is een beauty salon voor iedereen! Je kunt hier terecht voor een grote diversiteit aan schoonheidsbehandelingen zoals diverse gezichtbehandelingen, wimperextensions, permanente make-up, massages, manicures en pedicures, afslankbehandelingen en zelfs tanden bleken.

Waar je ook aan toe bent, het team heeft goede vakkennis en luistert naar jouw wensen zodat jij de behandeling op maat krijgt. Geniet van de heerlijke rustgevende sfeer en laat je eens even goed in de watten leggen!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt