Reviews

4,6
59 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik heb om 10 uur in de ochtend kunnen reserveren voor in de middag dankzij jullie handige site! De behandeling was prettig en professioneel. De sfeer was fijn. We hadden een goed gesprek tijdens de behandeling. Alles top eigenlijk.
Anoniem
6 dagen geleden
Heerlijke behandeling, professioneel en vriendelijk.
Astrid Van Esveld
8 dagen geleden
Dit was mijn eerste bezoek en ben erg tevreden. Ik werd prettig ontvangen en hoefde niet lang te wachten. De behandeling werd plezierig en efficiënt gedaan en het was daarbij ook gezellig. Ik kom zeker terug voor een vervolgbehandeling!
Krista Wiggers
8 dagen geleden
Fijne sfeer, professionele behandeling. Heerlijk zachte voetjes als resultaat
Suzanne van Kerkhof
12 dagen geleden
Ik was hier al één keer eerder geweest. Toen had ik een hotstone massage van 25 minuten en nu van 40. Vorige keer was het net te kort en nu perfect. Heerlijk en ontspannen. Ik zou hier zo nog een keer boeken.
Anoniem
14 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Lounge Amersfoort
Koestraat 16 a
3811HK Amersfoort

Beauty Lounge is een fijne schoonheidssalon voor diverse schoonheidsbehandelingen in de oude binnenstad van Amersfoort. Merlin heeft speciaal voor jou een plek gecreëerd waar je even helemaal tot rust kunt komen. Merlin heeft jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste en besloot uiteindelijk voor zichzelf te beginnen. In haar Beauty Lounge kun je onder andere terecht voor massages, gezichtsbehandelingen, een manicure en/of pedicure en bruidsmake-up. Ze werkt met producten van Thalgo en Essie.

Maandag
09:3013:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:3013:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt