Reviews

4,5
35 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Erg fijne behandelingen, waardoor je even helemaal kan ontspannen! Een aanrader!
Anoniem
19 dagen geleden
Ik heb een heerlijke Lomi Lomi massage gekregen van Cora. Een aanrader voor iedereen die een bijzondere en relaxerende massage wil mee maken. Voel me helemaal ontspannen en kan er weer tegen aan.
Margaretha van den Breemer
25 dagen geleden
Margaretha van den Breemer
25 dagen geleden
Heerlijke massage, helemaal ontspannen!
Edith Konings
één maand geleden
Ik was opzoek naar een massage en toen zag ik dat hier een leuk arrangement werd aangeboden. Massage in combinatie met schilderen, dit wilde ik beleven. Ik werd ontvangen in een gezellige huis, waarbij binnenkomst al veel te zien was van het werk en passie van deze dame. Cora genaamd, wat een bijzondere vrouw die het mij meteen aangenaam maakte, door het inschenken van een kopje thee en vers gemaakte havermout-koekjes. Een persoonlijk gesprekje en daar ging ik aan de slag. Ik had stiekem van te voren allemaal dingen bedacht die ik 'zou-willen-maken" op doek. Maar al gauw merkte ik, dat ik mezelf volledig moest overgeven aan "het zijn en het nu". Cora liet mij verschillende technieken zien, waardoor ik snel met mijn eigen gekozen kleuren aan de slag kon. Bijzonder vond ik de vrijheid en de keuze die je mocht maken. Zo kon je ook verschillende dingen uit de natuur (zand, bloemen, schelpen etc.) op je doek aanbrengen, waardoor je werk nog meer begon te leven. Na het schilderen, een fijne massage, waardoor ik met een gevoel van liefde naar huis ging. Eenmaal thuis straal ik van oor tot oor, want stiekem ben ik super trots op mijn eigen gemaakte schilderij ;-) Absoluut een aanrader!
Sandra Lipplaa
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bio Massage
Lutherhof 126
1216KV Hilversum

Bio Massage is een praktijk aan huis gevestigd in de wijk kerkelanden in Hilversum. Deze praktijk staat in het teken van persoonlijke aandacht en het welzijn van de mens. Geniet van een ontspannende behandeling met natuurlijke producten. Cora heeft haar opleiding gevolgd bij Vitalis Massage en is klassiek masseuse. Daarnaast heeft ze nog verrijkende cursussen en workshops gevold. Aangezien geen mens hetzelfde is masseert Cora volledig vanuit haar gevoel. Ze wil dat je even onthaast, niets hoeft, tot rust komt en volledig ontspant.

Maandag
11:0020:30
Dinsdag
09:3020:00
Woensdag
11:0020:30
Donderdag
09:3020:30
Vrijdag
09:3020:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
12:0016:00