Body-Wishes

Fleskensstraat 7, 5666TA Geldrop
4,7
47 reviews
Fleskensstraat 7, 5666TA Geldrop

Reviews

4,7
47 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Voor de eerste keer in deze salon geweest voor een gezichtsbehandeling en ik ben zeer tevreden. De sfeer in de salon is goed en alles ziet er heel netjes uit. Jolanda is ook erg vriendelijk en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Absoluut een aanrader!
Anoniem
2 maanden geleden
Na een lange tijd weer iemand gevonden die dit werk met passie doet! Erg goed.
Sanne
5 maanden geleden
Fijne behandeling!
Yasmine
8 maanden geleden
+ Mijn wimpers zagen er mooi uit. - De lijm was (de eerste dagen) nogal wit uitgeslagen, omdat ik veel getraand had. ("Je moet niet zo tranen.") Ik heb natuurlijk niet de natuurlijke reflexen van mijn lichaam in de hand, zoals tranen als mijn ogen branden. Vond het een beetje misplaatst dat de schuld daarvan direct bij mij werd gelegd, terwijl ik voor het eerst kwam en gewoon deed wat me verteld werd, namelijk mijn ogen ontspannen dicht houden. - Heb bij het plaatsen van de wimperextensions expliciet gevraagd naar de beschikbaarheid van een bepaalde datum in de volgende week voor het opvullen. Er werd me verteld dat de gewenste dag kon en ik telefonisch een afspraak kon maken. Echter, toen ik belde, werd me verteld dat er heel die dag al een photoshoot gepland stond en het helemaal niet kon, wat ik niet begreep ("Is dat last-minute dan verandert?" - ontwijkend antwoord). Vond dat niet zo professioneel, en kwam daardoor in de knel met mijn eigen planning (drukke laatste week voor bruiloft).
Marielle
9 maanden geleden
Toon reactie salon...
Renee
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Body-Wishes
Fleskensstraat 7
5666TA Geldrop

Welke wens je ook hebt op beautygebied, schoonheidssalon Body-Wishes op de Fleskensstraat in Geldrop biedt jou de gewenste behandeling. Jolanda is huidspecialist en gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering en adviseert je graag over welke behandeling het beste bij je huid past. Stap binnen in haar sfeervolle salon voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, tanden bleken, nagelbehandelingen, Cryo 21-behandelingen en bijvoorbeeld lymfedrainage.

Maandag
12:0022:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:0022:00
Donderdag
12:0022:00
Vrijdag
12:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt