Reviews

4,1
9 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
één maand geleden
Goed geknipt en wenkbrauwen laten doen, zeer tevreden met het resultaat!
Anoniem
één maand geleden
Ella Sentner
3 maanden geleden
Nu al een paar keer bij Carmen geweest voor het threaden van de wenkbrouwen. Super lieve vrouw, die er erg goed in is en altijd met een mooi eindresultaat. Zacht prijsje en binnen 10 minuten sta je weer buiten met mooie webkbrouwen!
Birgit Dietrich
9 maanden geleden
Ik had nog nooit mijn wenkbrauwen op deze manier laten epileren Ik vond het een prettige behandeling en het resultaat was prachtig! Dit betekent voor mij weer eens een bezoekje aan Amsterdam om naar Carmen te gaan ! Complimenten Carmen!
anne nijland
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Carmen's Hairstyle
Jan van Galenstraat 66
1056CC Amsterdam

Is het nu echt tijd voor een nieuw kapsel, keratine behandeling, wimper extensions of bijvoorbeeld een harsbehandeling? Bij Carmen’s Hairstyle hebben ze ruime ervaring om al deze behandelingen naar tevredenheid uit te kunnen voeren. Het team geeft goed advies aangepast aan jouw wensen. Draag je een hoofddoek? Er is een speciale ruimte aanwezig om je te behandelen. Kleurspecialiste Fatima kleurt je haar met producten die vitamine C bevatten en minder ammoniak. Dit betekent niet dat ze daar niet de nieuwste trends mee kan volgen.Er wordt gewerkt met producten van CHI en Keune.

Maandag
12:0018:30
Dinsdag
10:0018:30
Woensdag
10:0018:30
Donderdag
10:0018:30
Vrijdag
10:0018:30
Zaterdag
10:0018:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt