Carmen's Hairstyle

Jan van Galenstraat 66, 1056CC Amsterdam
4,0
33 reviews
Jan van Galenstraat 66, 1056CC Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,0
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Natalia
5 maanden geleden
Vriendelijk personeel. Mooie make-up en haarstyling. Ik kom hier zeker terug!
Talisa Klaver
6 maanden geleden
Super fijn en vriendelijk geholpen! Thuy heeft echt de tijd genomen en mijn nagels heel precies en netjes afgewerkt! Super tevreden. Dankjewel!
Maud
6 maanden geleden
They messed up with my hair color. Amateurs.
Anoniem
7 maanden geleden
Ik denk dat ik, in 25 jaar, nog nooit zo'n slechte kapster heb gehad. Ik ben flexibel als het gaat om kappers en kies ook regelmatig een andere kapper uit. Vaak heel tevreden, soms wat minder. Maar wat mij hier is overkomen was me nog niet eerder gebeurd. Je kon goed merken dat de vrouw die mij knipte geen idee had wat ze aan het doen was. Toen ze ook na iets meer dan 6 minuten zei dat ze klaar was schrok ik nogal. Na meerdere keren proberen uit te leggen en een beetje bijknippen werd het alleen maar erger. Ik ben zelf absoluut geen kapper en daarom geef ik mij ook graag over aan een ander. Maar hierbij kon je duidelijk zien dat zij niet wist hoe ze iemand moest knippen, laat staan het 'uitdunnen' van mijn haar. Met het uitdunnen heeft ze letterlijk 10 keer een pluk haar gepakt en er een keer in geknipt.. Tot slot hebben ze ook nog verteld dat ik het beste niet via Treatwell kan boeken omdat zij daar 30% aan moeten betalen. Al met al zou ik deze kapper aan niemand aanbevelen en ben ik na 2 dagen nog steeds een ebetje overdonderd van wat mij hier is overkomen.
Bas
één jaar geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Carmen's Hairstyle
Jan van Galenstraat 66
1056CC Amsterdam

Is het tijd voor een nieuw kapsel, keratinebehandeling, wimperextensions of een harsbehandeling? Bij Carmen’s Hairstyle aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam-West hebben ze ruime ervaring om al deze behandelingen naar tevredenheid uit te kunnen voeren. Het team geeft goed advies aangepast aan jouw wensen. Draag je een hoofddoek? Er is een speciale ruimte aanwezig om je te behandelen. Kleurspecialiste Fatima kleurt je haar met producten die vitamine C bevatten en minder ammoniak. Dit betekent niet dat ze daar niet de nieuwste trends mee kan volgen. Er wordt gewerkt met producten van CHI en Keune.

MaMaandag
12:0018:30
DiDinsdag
10:0018:30
WoWoensdag
10:0018:30
DoDonderdag
10:0018:30
VrVrijdag
10:0018:30
ZaZaterdag
10:0018:30
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt