Massagesalons in de buurt

D'Oriental Massage

5,0
212 reviews
Demkaweg 11, , Utrecht
Open Donderdag: 19:00 - 21:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Massage
Therapie en Mindfulness

Reviews

5,0
212 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fantastische Holistische D’oriental Signature massage mogen ontvangen van Dorien ✨🍀🩷 Ik raad iedereen aan om dit te ervaren! 🙏🏻🪷💆🏽‍♀️
I've looked and experienced massages from different massage therapist and I believe that I have found the right therapist. Dorien is a caring, thoughtful, knowledgeable person who knows what your body needs. Dorien's mission is to bring people back to their 'being' and she truly does!
Met overgang van werk naar pensioen en wisseldiensten is het fijn om holistische massage te nemen. Dorien heeft ook nog goede aandacht besteed aan mijn voeten. Afgelopen paar jaar hebben mijn voeten behoorlijk te lijden gehad , vaarvan met hielspoor. Ik ga nu een nieuwe fase mijn leven in. En ben nu ook veel aan het los laten. Daarbij helpt ook de massage. Je lichaam moet echt tot rust komen . Geest en lichaam komen op deze manier weer bij elkaar.
Dorien, Bedankt voor de heerlijke holistische massage van afgelopen zaterdag. Het was voor mij een ontspannende en tegelijkertijd rustgevende sessie, waarbij ik lekker alles weer even lekker los kon laten, onder het motto: niets moet,alles mag. Ik kan het iedereen aanraden om een sessie te boeken bij Dorien. Groetjes Erik
Kom inmiddels maandelijks bij Dorien en voel me herboren elke keer als ik bij haar de deur uitloop!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Door mijn bijzondere gave ben ik hoog sensitief en helder voelend. Via mijn handen begeleid ik jou naar een hoger bewustzijn en activeer ik weer jouw zelfhelende vermogen. Ik werk als holistisch therapeut en Reiki Master zowel in de praktijk als op locatie! Ik blijf mijzelf graag uitdagen en door ontwikkelen in mijn vakgebied om zo nog beter te kunnen afstemmen op jou zijn. Ik ben actief in yoga, skeeleren en wandelen in de natuur om mijn energiepijl op een hoog niveau te houden. Kwaliteit boven kwantiteit! Alles is energie en heeft dus een frequentie. Mijn missie is om jouw weer te herinneren hoe het voelt om heel en compleet te zijn. Namasté 🙏🏾 Kijk voor meer informatie op mijn website: www.dorientalmassage.com

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Dorien

Vakkundig27
Professioneel26
Zorgzaam22
Uitzonderlijk22

Voorzieningen

Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

D'Oriental Massage
Demkaweg 11,
Utrecht

Jij bent meer dan welkom in de sfeervolle praktijkruimte van Dorien in Utrecht. Haar massage sessies geeft zij met volledige toewijding vanuit hart en ziel. Dit voel je meteen! De sessies zijn gericht op lichaam en geest. Vanuit een holistische visie brengt zij jou via haar volledige aandacht en expertise weer terug naar je kern. Jouw essentie, jouw zijn! Dit is niet in woorden te beschrijven alleen te voelen door te ervaren met je hart.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De bushalte Utrecht, Gezondheidscentrum De Brug is om de hoek van de salon en er is gratis parkeermogelijkheid.

Het team:
Dorien, de eigenaresse die nog altijd zélf haar behandelingen uitvoert is gedreven en gepassioneerd met ruim 10 jaar ervaring. Door haar gave geeft zij jou meteen het gevoel van thuiskomen bij jezelf.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: De praktijkruimte is in natuurtinten en sfeervol ingericht, wat gevestigd is in een modern en vernieuwd bedrijfspand.
  • Gespecialiseerd in: Holistische massage therapie, Energetische massages, Reiki Master, Mindfulness, Ontspanning en Coaching.
  • Merken en producten: Kneipp producten en essentiële oliën op natuurlijke basis.
  • De extra's: De salon biedt ook reiki, readings, meditatie begeleiding en mindfulness.
MaMaandag
12:3015:00
DiDinsdag
09:0014:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
19:0021:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
10:0015:00
Producten gebruikt in deze salon
Kneipp
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2022Top Rated 2021

Massagesalons in de buurt