De Wimperfabriek

4,7
2493 reviews
Grote Sint Jansstraat 7, Amersfoort, 3811HX
Open Maandag: 08:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
2493 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Klantvriendelijk, direcht aan de beurt, prachtige wenkbrauwen, flexibel want mn bovenlip kon ook gelijk.
Super fijne behandeling. Wenkbrauwen zien er weer top uit!
Heerlijk momentje voor jezelf 💅
Echt zo superblij mee! Hele mooie wimpers en wenkbrauwen. Kom hier zeker terug!
Super fijn geholpen!
Toon meer reviews...

Over

De Wimperfabriek
Grote Sint Jansstraat 7
3811HX Amersfoort

Aan de Grote Sint Jansstraat midden in het centrum van Amersfoort vind je schoonheidssalon De Wimperfabriek.

Gespecialiseerd in: In deze salon zijn ze gespecialiseerd in behandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen. Zo kun je hier terecht voor alle soorten wimperextensions, maar ook wimperlifting, lash botox en het verven van de wimpers en wenkbrauwen. Ook kun je terecht voor het waxen & shapen van je wenkbrauwen, verven met normale verf of met henna of voor brow lamination. Hierbij wordt ieder wenkbrauwhaartje mooi omhoog gelift en dit resultaat blijft 4 tot 6 weken zichtbaar.

Bij De Wimperfabriek kun je ook terecht voor je nagels. Zo is de BIAB manicure een van de meest geboekte behandelingen. Dit is een builder van The GelBottle die niet schadelijk is voor je eigen nagels en blijft wel tot 4 weken mooi zitten. Uiteraard kun je ook gewoon terecht voor normale gellak. Dit is van The GelBottle of van O.P.I. Wil je voor een uitgebreide manicure gaan? Kies dan voor de NN treatment. Meer informatie hierover vind je op de website van De Wimperfabriek. Voor een Semi Permanente Make-up ben je bij De Wimperfabriek aan het juiste adres. Kies voor een mooie subtiele eyeliner, zowel onder als boven, powderbrows of een subtiele lip blush. Bij de laatste behandeling worden je lippen volledig gepigmenteerd met een mooie natuurlijke kleur. Hierdoor lijken je lippen niet alleen meer symmetrisch, maar ook gelijk een stukje voller.

Geef je oogopslag wat extra aandacht door je uitstraling een boost te geven met bijvoorbeeld het verven van je wimpers of lash botox. Het team volgt regelmatig trainingen en beschikt zo over alle nodige ervaring en kennis om te zorgen dat je tevreden de salon verlaat. Ze hebben hier ook wenkbrauwbehandelingen voor mannen en tieners.

Extra's: Wil je graag een training volgen? Check dan de website van De Wimperfabriek voor meer informatie.

MaMaandag
08:0017:00
DiDinsdag
08:0017:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
08:0017:00
ZaZaterdag
08:0018:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over De Wimperfabriek

De Wimperfabriek is geopend maandag en dinsdag, vrijdag van 08:00 tot 17:00, woensdag en donderdag van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 08:00 tot 18:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
Bij De Wimperfabriek kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt