Elita Cosmetic Skincare

Rietgors 24, 1111VR Diemen
4,9
36 reviews
Rietgors 24, 1111VR Diemen

Reviews

4,9
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Je wordt vriendelijk en professioneel behandeld. Echt een aanrader!
Geertje
20 dagen geleden
Erg prettige en schone salon. Ik kom zeker terug!
Sandra
23 dagen geleden
Netjes,schoon, goed ontvangst, ontspannen sfeer,als herboren naar huis!
Simone Shevtzoff
23 dagen geleden
Karmelita is een erg kundige en positieve schoonheidsspecialiste die me met veel betrokkenheid heeft geholpen. Mijn huid, met specifieke lastige problemen, is door haar advies en hulp verbeterd. Ik waardeer erg dat ze haar expertise en kunde continue blijft ontwikkelen, en ook mijn behandeling telkens aanscherpt en aanvult. Ze zoekt telkens naar een persoonlijke, passende behandeling. Dat geeft mij veel vertrouwen in het resultaat!
Maria
24 dagen geleden
Karmelita geeft helder uitleg en advies. Niks overbodigs. Fijne behandeling. Heerlijke handen en gezelligheid( als je dat wenst). Ze is ook constant bezig zichzelf op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen in haar vak( én daarbuiten!) na een behandeling voel je je heel goed en ik kom snel weer terug. Ze heeft zóveel te bieden; ik móet wel!
Fenna
24 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Elita Cosmetic Skincare
Rietgors 24
1111VR Diemen

Karmelita is gediplomeerd Anbos-schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Elita Cosmetic Skincare in Diemen. Dankzij verschillende opleidingen en trainingen blijft ze zich voortdurend ontwikkelen. Ze is gespecialiseerd in de donkere huid, acne, bindweefselmassage, micromeso, het verwijderen van bloedvaatjes en steelwratjes en carboxytherapie. Ook is ze een gecertificeerd Noûs Natural Face Lifting Therapist. Bij deze techniek worden diverse weefsels gemasseerd om zo de huidleeftijd te veranderen. Naast diverse huidverbeterende en anti-agebehandelingen kun je er ook terecht voor pijnloze ontharing. De producten waarmee gewerkt wordt bevatten natuurlijke ingrediënten, geen kleur- en geurstoffen en zijn 100% dierproefvrij.

Elita Cosmetic Skincare is zowel met het openbaar vervoer als de auto (gratis parkeren) te bereiken en ligt aan het fietspad op de hoek Wulp/Rietgors in Diemen-Noord.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
11:0016:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt