Enisa Healing en Massage - Amsterdam

4,9
138 reviews
IJplein 69, Amsterdam, 1021LB
Open Morgen: 10:30 - 16:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Massage
Therapie en Mindfulness
Yoga & Pilates

Reviews

4,9
138 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb me in tijden niet meer zo gespannen gevoeld, heerlijk massage ontvangen en zeer goed geholpen door Anisa. Ik kom zeker terug🫶🏼
Zeer tevreden over Enisa. Ze heeft me erg geholpen. Luister goed en gaf zeer goed adviezen
Aanrader! Deze therapeute is professioneel, zeer kundig en veilig. Energetisch werk is niet nieuw voor me maar Chakrahealing met combi meditatie is echt geweldig, Na 3x al voel ik me geweldig! Veel oud verdriet en pijn opgeruimd,Coaching is top.
Super lekkere massage gehad. Fijne sfeer en Enisa is heel aardig en gastvrij. Ik kom zeker nog een keer terug!
Deze behandeling, was een cadeau voor mijn dochter. Zij heeft het als geweldig ervaren. Ook gaf zij aan, geen pijn meer re hebben. Top!!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Ik ben Enisa, geboren in het voormalige Joegoslavie en heb daar gewoond tot na mijn studie economie aan de HBO en universiteit. Sinds 1993 woon ik in Nederland en sinds 1995 woon ik in Amsterdam. Sinds 2014 werk ik in mijn eigen praktijk. Naast mijn school en werk heb ik altijd mensen geholpen door met mijn handen helende energie te geven. De helende energie vol liefde en kracht. Ik doe Healing in mijn praktijk, maar ook op afstand. Om mensen nog beter te kunnen helpen heb ik een opleiding gevolgd om erkend wellness masseur te worden. Daarnaast heb ik de opleiding Mindfulnesstrainer MBSR. Toch blijft voor mij het allerbelangrijkst dat ik vanuit liefde en intuïtie werk. Op die manier zie ik mensen weer in hun kracht komen en dit is waar ik mijn voldoening uit haal.‏

Behandelingen

Massage
Yoga & Pilates
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Enisa

Deskundig7

Over

Enisa Healing en Massage - Amsterdam
IJplein 69
1021LB Amsterdam

Niets geeft Enisa meer voldoening dan het helpen van mensen. Om die reden heeft zij besloten Enisa Healing & Massage op te richten aan het IJplein. Ze beschikt al van kinds af aan over de bijzondere gave om mensen geneeskrachtige energie te geven die stroomt via haar handen. Ook heeft ze een opleiding gevolgd om erkend wellness-masseur te worden. Je kunt bij deze praktijk terecht voor diverse healings en massages. Door een combinatie van beide te boeken weet je zeker dat je volledig ontspannen en vol energie de praktijk weer verlaat! Let op: cash of tikkie betalingen in de salon en online payment via TW only.

MaMaandag
11:0021:30
DiDinsdag
11:0021:30
WoWoensdag
11:0021:30
DoDonderdag
11:0021:30
VrVrijdag
11:0018:00
ZaZaterdag
10:3016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
lgbtqiaplusTop Rated 2017

Massagesalons in de buurt