Formidable Kappers

4,4
165 reviews
Korte Mare 30, Leiden
Morgen open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,4
165 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Good service, friendly staff, nice and clean place.
Vriendelijke eigenaar, vroeg duidelijk wat ik wilde en was erg professioneel. Mocht ik weer eens in de buurt zijn en ik wil/moet naar de kapper, dan ga ik hier zeker weer heen.
Erg goede kapper
The barber was not professional, he was very rude and my hair looks awful. It was a simple haircut and he did the one side more short that the other and when I told him because it was very obvious he told me that I don’t know what I’m talking about! My hair is terrible and I have to pay again someone to fix them.
Goede kapper, geen drukte
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Barbershop
herenkapper
4.7
16 reviews

Over

Aan de korte mare in het centrum van Leiden vind U formidable kappers .U kunt hier UW haar laten knippen ,U baard laten scheren of een behandeling met tondeuse boeken

Behandelingen

Haar
formidable
leiden
4.3
97 reviews

Over

Eigenaar ABDEL heeft méér dan 19 jaar ervaring en kent de fijne kneepjes  van het vaak ABDEL vindt goed kwaliteit belangrijk en luistert dan ook echt naar UW wensen .

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over formidable

Efficiënt 7
Vriendelijk5
Professioneel5

Over

Formidable Kappers
Korte Mare 30
Leiden

Aan de Korte Mare in het centrum van Leiden vind je Formidable Kappers. Je kunt hier je haar laten knippen, je baard laten scheren of een behandeling met de tondeuse boeken. Vrouwen, mannen en kinderen zijn hier welkom.

Eigenaar Abdel heeft meer dan 19 jaar ervaring en kent de fijne kneepjes van het vak. Abdel vindt goede kwaliteit belangrijk en luistert dan ook echt naar jouw wensen. In de salon hangt een huiselijke sfeer waar je even tot rust kunt komen. Vrouwen kunnen hier ook terecht om hun wenkbrauwen te laten epileren.

Handig om te weten: voor studenten en 55-plussers geldt een ander tarief. Als je gebruik wilt maken van de studentenkorting vergeet dan niet je geldige studentenkaart mee te nemen!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
12:0017:00

Kappers in de buurt