Formidable Kappers

Korte Mare 30, Leiden
4,6
24 reviews
Korte Mare 30, Leiden

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,6
24 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Nicolas
10 uur geleden
Gewoon hele goede knipbeurten
Anoniem
10 dagen geleden
Ik ben niet tevreden met het eindresultaat van mijn knipbeurt. Het is ongelijk geknipt waardoor er een verschil in lengte zit. Het haar links over mijn schouder is duidelijk korter dan rechts over mijn schouder. Daarnaast is er geen overgang tussen de half lange ponny en de rest van mijn haar. Er zitten allemaal hapjes in mijn ponny waardoor het nu raar en ongecontroleerd zit. Ook had ik gevraagd om laagjes, toen ik na de knipbeurt vroeg waar de laagjes waren gaf de kapper aan dat de pony een laag was en de rest van mijn haar de tweede laag. Misschien een prima kapper voor het knippen van dode puntjes, maar voor mij niet voor het knippen in goed model.
S.
25 dagen geleden
anna
één maand geleden
Goede indruk, aardige eigenaar en top prijs kwaliteit verhouding
Jurriaan
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Formidable Kappers
Korte Mare 30
Leiden

Aan de Korte Mare in het centrum van Leiden vind je Formidable Kappers. Je kunt hier je haar laten knippen, je baard laten scheren of een behandeling met de tondeuse boeken. Vrouwen, mannen en kinderen zijn hier welkom.

Eigenaar Abdel heeft meer dan 19 jaar ervaring en kent de fijne kneepjes van het vak. Abdel vindt goede kwaliteit belangrijk en luistert dan ook echt naar jouw wensen. In de salon hangt een huiselijke sfeer waar je even tot rust kunt komen. Vrouwen kunnen hier ook terecht om hun wenkbrauwen te laten epileren.

Handig om te weten: voor studenten en 55-plussers geldt een ander tarief. Als je gebruik wilt maken van de studentenkorting vergeet dan niet je geldige studentenkaart mee te nemen!

MaMaandag
13:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
12:0018:00

Kappers in de buurt