Formidable Kappers

4,4
97 reviews
Korte Mare 30, Leiden
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,4
97 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima!
Great value. Quality service!!
De kapper bij wie ik de afspraak had geboekt was niet aanwezig. Een verder vriendelijke vrouw probeerde mij te knippen, maar het resultaat was erg matig. Ze gaf van tevoren de keus om een andere keer terug te komen, maar helaas probeerde ik het toch. Mijn advies voor de mannen: bel van tevoren om te vragen of degene bij wie je de afspraak hebt gemaakt ook echt aanwezig is, zo niet dan zou ik voor een andere kapsalon kiezen.
Prima!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Abdel
Kapper
4.5
68 reviews

Over

Eigenaar ABDEL heeft méér dan 19 jaar ervaring en kent de fijne kneepjes  van het vaak ABDEL vindt goed kwaliteit belangrijk en luistert dan ook echt naar UW wensen .

Behandelingen

Haar
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Abdel

Efficiënt 6

Over

Formidable Kappers
Korte Mare 30
Leiden

Aan de Korte Mare in het centrum van Leiden vind je Formidable Kappers. Je kunt hier je haar laten knippen, je baard laten scheren of een behandeling met de tondeuse boeken. Vrouwen, mannen en kinderen zijn hier welkom.

Eigenaar Abdel heeft meer dan 19 jaar ervaring en kent de fijne kneepjes van het vak. Abdel vindt goede kwaliteit belangrijk en luistert dan ook echt naar jouw wensen. In de salon hangt een huiselijke sfeer waar je even tot rust kunt komen. Vrouwen kunnen hier ook terecht om hun wenkbrauwen te laten epileren.

Handig om te weten: voor studenten en 55-plussers geldt een ander tarief. Als je gebruik wilt maken van de studentenkorting vergeet dan niet je geldige studentenkaart mee te nemen!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt