Reviews

4,2
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Goed geknipt, mooi geëpileerde wenkbrauwen en super aardig personeel! Aanrader dus, ik ga hier zeker terug.
Anoniem
20 dagen geleden
Mijn werkbrauwen zijn heel erg mooi geworden, erg tevreden over de behandeling.
peggy
2 maanden geleden
Vriendelijk, maar ik ben elders beter geknipt. Ook dwingend bij het droog föhnen met warme lucht, iets wat ik liever niet had!
Djuanita
4 maanden geleden
Werd prettig geholpen. Omdat ik de eerste keer bij Gorgio was werd extra de best gedaan met knippen en stylen, had ik de indruk. Model is goedgeknipt.
Anoniem
6 maanden geleden
Kapsalon Gorgio was een fijne ervaring. De kappers zijn efficiënt, professioneel en sympathiek. Bij Gorgio luisteren ze naar wat jij wilt. Ook vind ik het prettig wanneer een kapper aanvoelt wanneer ik een praatje wil maken of wanner ik het liefst stilletjes zit. Deze prettige communicatie geeft een goede sfeer aan de salon. Schik niet omdat je er nog nooit bent geweest. Met aandacht en expertise creëren zij een kunstwerk. Ik kan niet anders dan ze bedanken voor een mooi resultaat. Ik raad Kapsalon Gorgio zeker aan!
Ashley
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Gorgio
Lange Mare 86
2312GT Leiden

Professioneel geknipt worden in een vriendelijke en persoonlijke sfeer! Dit is wat je bij Kapsalon Gorgio in Leiden kunt verwachten. Bij deze salon doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat de ervaring uitermate prettig is. Ze willen hiermee een gevoel van ‘er echt even tussenuit zijn’ creëren. Ze maken hierbij gebruik van kwaliteitsproducten en hanteren daarbij de laatste materialen en technieken. Het personeel is goed opgeleid en professioneel. Bij deze salon zorgen ze ervoor dat je met een lach en een herboren gevoel de salon verlaat! Let op: Je kunt hier niet pinnen!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt