Glow Expert

5,0
249 reviews
Provincialeweg 164, Zaandam, 1506ME
Open Morgen: 10:00 - 18:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
249 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heb vandaag een behandeling gehad bij een Super leuk lieve meid gehad . ik heb haar gang laten gaan , voor wat het beste voor me gezicht was .ze weet beter dan ik , wat voor behandeling goed voor mijn huid is . En ze is een goed luistert oor dan kan ik je garanderen . ♉️
Erg fijne schoonheidssalon en echte specialisten. Ik vind het erg fijn om hier mijn gezicht te laten doen. Ze nemen je iedere stap in het proces mee en leren je ondertussen ook hoe je huid goed te verzorgen. Wat te vermijden of juist te doen.
Goed geholpen prachtige resultaat al. Ben zeer te vreden. Hele leuke behandelaar en vriendelijk.
Mijn dochter is heel enthousiast, dus dacht ik: ik ga ook een keer naar de Glow Expert. Het was een hele fijne ervaring! Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg duidelijke uitleg en instructies. Voor herhaling vatbaar!
Zeer professioneel en geeft goed advies! Legt alles goed en duidelijk uit. De zaak doet z'n naam eer aan, je gaat weg met een glowww!
Toon meer reviews...

Over

Glow Expert
Provincialeweg 164
1506ME Zaandam

Sfeer in de salon: De sfeer is clinical, colorfull & cool. De medewerkers en cliënten hebben allemaal verschillende achtergronden, gezelligheid en positiviteit staat hoog in het vaandel, regelmatig worden er events georganiseerd, feedback/tips/ideeën worden gewaardeerd.

Merken en producten: CIRCADIA KRX Aesthetics Touchland Hydrpeptide IS Clinical Dr. Murad RevitaLash.

Het team: is jong, up-to-date en blijft zich constant ontwikkelen. De eigenaresse heeft 8 jaar ervaring op het gebied van huid verbetering, ingrediënten, voeding en verschillende behandeltechnieken.

Gespecialiseerd in: De huidspecialisten van Glow Expert zijn gespecialiseerd in huidverbetering, acne, hyperpigmentatie, pre-ageing en anti-ageing. Een heerlijke boost voor de huid is zeker ook mogelijk!

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De kliniek is gelegen op 200 meter afstand van het trein- en busstation van Zaandam Centraal.

Extra's: De kliniek is gevestigd aan de rand van het winkelgebied van Zaandam waar grote ketens zoals H&M, Zara, Primark, Hema, Pathé, ICI Paris XL en Rituals zich bevinden.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2023

Schoonheidssalons in de buurt