Hair & Beautysalon Mino

Duyfrakplein 1, Valkenburg, 2235ST

Sorry, Hair & Beautysalon Mino is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

De Haarshop

37 reviews
Opaalstraat 2, 2332 TJ Leiden, Netherlands

Benaz Hairstylist & Microblading

302 reviews
Buizerdhorst 4, Leiden

Kapsones Kappers

1781 reviews
Doezastraat 31, Leiden

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

1,5
2 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Bij thuiskomst bleek dat lang niet alles was onthaard. Mijn kin kon ik nog helemaal opnieuw doen en een stukje van de bovenlip ook. Er was ook geen extra lamp bij de behandeling, alleen tl-licht aan het plafond. Niet zo gek dat er hele stukken zijn overgeslagen dus.
Ik had de massage last minute geboekt. Kreeg een bevestiging en was keurig op tijd. Stond voor gesloten deur. Ze kwam stipt 18.30 uur aanrijden. Gehaast. Ik ben naar binnen gegaan en werd netjes welkom geheten. De salon was al afgesloten en duidelijk was dat de boeking niet exbr uit kwam. Ze vroeg me welke behandeling ik had geboekt want dat kon ze niet zien. Een massage, gaf ik aan waarop er een verhaal kwam dat de kokos stempels eigenlijk gewoon kokosolie is en dat ze 2 weken terug.iemand te stevig de hand had geschud en nu niet kon masseren. Ze Zou dat hebben doorgeven aan treatwell en had verwacht dat die het op de site hadden aangepast. Of ik volgende week kon komen. Heb vriendelijk uitgelegd dat ik nu een massage nodig had. Stond met 5 minuten weer buiten, met twee flyers van haar salon in mijn handen ........

Over

Hair & Beautysalon Mino
Duyfrakplein 1
2235ST Valkenburg

Ben je op zoek naar een all-round beauty- en haarsalon? Dan ben je bij Hair & Beautysalon Mino in Valkenburg aan het juiste adres. Eigenaresse Mehrnoush beschikt over alle vaardigheden om jou de juiste behandeling te geven. Zo kun je hier terecht voor een nieuwe coupe, diverse gezichtsbehandelingen, ontharingen en lichaamsbehandelingen. Heb je altijd al mooie en lange nagels willen hebben? Ook dan staat Mehrnoush voor je klaar om je te voorzien van een nieuwe set gelnagels. Je zult de salon tip top verzorgd verlaten.

MaMaandag
09:3020:00
DiDinsdag
17:0020:00
WoWoensdag
17:0020:00
DoDonderdag
17:0020:00
VrVrijdag
17:0020:00
ZaZaterdag
17:0020:00
ZoZondag
Gesloten