Lindelaan 227, Rijswijk, 2282ET
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
88 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik vond het heel fijn om mijn haar bij HS Hairstyling te knippen, ze gaf mij goed advies en wist wat ze deed. Geweldige kapper! Ik kom zeker weer terug!
Goed advies en een mooi kapsel! Helemaal blij mee!
Fijne en goede kapbeurt gehad, al meermaals geweest. Altijd blij met het resultaat!
Een gezellige, lieve vrouw met duidelijk heel veel ervaring! Met het uitzoeken van een haarkleur gaf ze goed advies en ook voor de verdere verzorging en styling van mijn haar heb ik veel goede tips meegekregen. Het resultaat is echt fantastisch en de complimenten stromen binnen!
Ik ben zo goed geholpen en krijg veel complimenten over mijn kapsel. Ik ben met mijn dochters ook gegaan. Ze zijn ook erg goed geknipt !! Hanim is heel erg lief, ze gaf me ook nuttige tips over de verzorging van mijn krullende haar. Een echte top kapper.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Hanim
4.9
50 reviews

Behandelingen

Haar

Over

HS Hairstyling
Lindelaan 227
2282ET Rijswijk

HS Hairstyling is gevestigd in schoonheidssalon Queen of Beauty aan de Lindelaan in Rijswijk. Het is een eenmanszaak waarin eigenaresse Hanim altijd voor je klaarstaat met een glimlach en ervoor zorgt dat ook jij met een glimlach de salon verlaat. Zij vindt mooi haar belangrijk omdat zij weet dat het je zelfvertrouwen vergroot en je uitstraling versterkt. Hier draait alles om jouw nieuwe kapsel en krijg je alle service die je je maar kunt wensen. Voordeel is dat je altijd weet door wie je wordt geholpen en zodra jij vaker terugkomt zal Hanim je steeds beter gaan begrijpen!

Let op: je kunt niet pinnen in deze salon.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt