Reviews

4,3
118 reviews
Behandeling ging niet door omdat Treatwell voor problemen zorgt bij de boekingen die via hen gedaan worden. Less is more heeft al diverse keren haar beklag gedaan bij Treatwell maar die laten het er bij zitten. Ik ben al eerder voor een pedicure-behandeling hier geweest, prima in orde. Deze beoordeling gaat dus over Treatwell, waardeloos!!
Mechtild
6 maanden geleden
De salon was niet op de hoogte van mijn afspraak via jullie. Na 30 min gewacht te hebben kon ik dus weer naar huis. Via jullie was de afspraak tweemaal bevestigd.
Anoniem
7 maanden geleden
ik vind dat het er goed uit ziet, wel lijkt het alsof de kapperssalon er echt zo bij geplakt is, ook vondik het personeel niet erg sociaal. ze deed niet haar best om een gesprek aan te knopen en te communiceren. ik voelde me een beetje ongemakkelijk en ze verteldde niet hoe ze mijn haar ging knippen. ze heeft mijn laagjes omgedraaid maar ze had niet gecontroleerd of ik dat wel wou. verder is het wel gewoon goed geknipt.
tessa
7 maanden geleden
Marleen
7 maanden geleden
Ik kwam voor alleen wenkbrauwen epileren maar kon daar tijdens de behandeling nog een kleine behandeling "bijnemen". Vriendelijke staff en er werd ook naar mijn wensen gevraagd wat erg fijn was! Ondanks dat dit mijn eerste keer hier was voelde ik me meteen op m'n gemak. Zeker een aanrader!
Veerle
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Less is more City Spa
Nieuwstraat 20
6511PT Nijmegen

Less is more City Spa heeft een breed scala aan behandelingen en exclusieve producten voor huid, haar en nagels. Onder leiding van Fikriye zorgt een deskundig team van schoonheidsspecialisten ervoor dat je op vakkundige wijze kunt genieten van moderne beauty behandelingen. Ontvlucht de stress van de dagelijkse werksleur en laat je volledig in de watten leggen door middel van diverse behandelingen. Met persoonlijke aandacht en brede kennis wordt er alles aan gedaan om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. Ze behandelen zowel mannen als vrouwen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt