Lizanne Holistische Massage

Louise Wentstraat 186 , 1018MS Amsterdam
5,0
11 reviews
Louise Wentstraat 186 , 1018MS Amsterdam

Reviews

5,0
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Lizanne is naast een zeer deskundige masseur ook een heel fijn iemand om bij te zijn. Ze luistert aandachtig naar je wensen en neem echt de tijd.
Dennis
9 dagen geleden
Lizanne neemt de tijd om goed op mij af te stemmen en gaat echt in op dàt waar ik op dat moment voor kom, of behoefte aan heb. Ze heeft een breed repertoire aan technieken. Een massagebehandeling bij Lizanne is altijd een cadeau aan mezelf.
Caroline (56 jr), Amsterdam
14 dagen geleden
Ik kom nu al een aardige tijd bij Lizanne. Daarvoor was ik nog niet bekend met een holistische massage, maar ik was meteen heel er positief. Ik haal er persoonlijk meer uit dan de massages die ik voorheen wel eens nam. Lizanne kan ik zeker aanraden bij iedereen, ze masseert erg goed. Ze is een heel fijn en lief persoon en neemt de tijd voor je. Ze creeert een ontspannen, open en rustige sfeer. Het gaat echt om jou en hoe jouw lichaam op dat moment voelt en reageert. Elke massage voelt anders en ervaar ik weer anders, je krijgt echt van je lichaam terug hoe het echt met je gaat. Momenten van spanning, totale ontspanning, in slaap vallen tot aan de slappe lach:) De laatste keer heeft ze een massage op mijn zij gegeven en dat vond ik verrassend fijn. Heerlijk als je armen en nek in die positie aandacht gemasseerd worden. dus als je eens wat anders wilt proberen dan raad ik die massage echt aan. Als je echt even voor jezelf wilt zorgen en de tijd voor jezelf wilt nemen, dan zou ik zeker Lizanne een bezoek brengen!
Saskia
20 dagen geleden
Ik kwam bij toeval bij Lizanne voor een voetreflexmassage. Het werd een heel diepgaande ervaring. Ik kreeg het gevoel dat ik heel veel ruimte had bij Lizanne. Door haar houding vertrouwde ik erop dat zij iets niet zo gauw gek zou vinden of veroordelen. Hierdoor Durfde ik alles te voelen wat er gebeurde. Zij leek heel goed de weg te weten op mijn voeten en er bleek van alles te te ervaren en mee te maken. het werd een enorm avontuur. Ook de daaropvolgende keren. De eerste keer sliep ik daarna heel slecht maar had toch heel veel energie en de volgende keren sliep ik heel goed. Kortom een aanrader!!
Hilde Nijman
2 maanden geleden
Ik was voor het eerst bij lizanne voor een 60 min durende ontspanningsmassage. De inrichting van ruimte is geweldig; ik voelde me direct op m’n gemak en ook rustiger worden. Lizanne nam uitgebreid de tijd voor me en het was fijn om eerst een ontspanningsoefening te doen alvorens te beginnen aan de masssage. Ik was erg gestresst en de massage heeft oprecht geholpen om meer te kunnen ontspannen en het rustiger te krijgen in mijn hoofd. Het enige nadeel vond ik dat de ruimte dunne wanden heeft waardoor ik de mensen in de Andere ruimte kon horen praten. Daarentegen maakt lizanne geen gebruik van ontspannende muziek, iets waar ik normaal alleen maar zenuwachtig van word. Al met al Een super Fijne ervaring!
britt
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Lizanne Holistische Massage
Louise Wentstraat 186
1018MS Amsterdam

Aan de Louise Wentstraat te Amsterdam-West vind je Lizanne Holistische Massage. Lizanne geeft hier onder andere holistische massages, voetreflex- en ontspanningsmassages. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het werken met kinderen. Zo heeft ze voorafgaand aan haar avontuur als massagetherapeut een opleiding pedagogiek gevolgd. De Shantala babymassagecursus is daarom ook te vinden in haar aanbod. Lizanne vindt verbinding, luisteren en bewustwording heel belangrijk. Kom bij haar voor een massage die jou helpt om weer met aandacht te luisteren naar je lichaam en te onderzoeken wat jouw lichaam je probeert te vertellen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:4521:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt