Lizanne Holistische Massage

Louise Wentstraat 186 , 1018MS Amsterdam
5,0
13 reviews
Louise Wentstraat 186 , 1018MS Amsterdam

Reviews

5,0
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Wat een week lang op het strand liggen met je doet kan Lizanne in 60 minuten. Een echte deskundige!
Ash
2 maanden geleden
Becky
3 maanden geleden
Lizanne is naast een zeer deskundige masseur ook een heel fijn iemand om bij te zijn. Ze luistert aandachtig naar je wensen en neem echt de tijd.
Dennis
4 maanden geleden
Lizanne neemt de tijd om goed op mij af te stemmen en gaat echt in op dàt waar ik op dat moment voor kom, of behoefte aan heb. Ze heeft een breed repertoire aan technieken. Een massagebehandeling bij Lizanne is altijd een cadeau aan mezelf.
Caroline (56 jr), Amsterdam
4 maanden geleden
Ik kom nu al een aardige tijd bij Lizanne. Daarvoor was ik nog niet bekend met een holistische massage, maar ik was meteen heel er positief. Ik haal er persoonlijk meer uit dan de massages die ik voorheen wel eens nam. Lizanne kan ik zeker aanraden bij iedereen, ze masseert erg goed. Ze is een heel fijn en lief persoon en neemt de tijd voor je. Ze creeert een ontspannen, open en rustige sfeer. Het gaat echt om jou en hoe jouw lichaam op dat moment voelt en reageert. Elke massage voelt anders en ervaar ik weer anders, je krijgt echt van je lichaam terug hoe het echt met je gaat. Momenten van spanning, totale ontspanning, in slaap vallen tot aan de slappe lach:) De laatste keer heeft ze een massage op mijn zij gegeven en dat vond ik verrassend fijn. Heerlijk als je armen en nek in die positie aandacht gemasseerd worden. dus als je eens wat anders wilt proberen dan raad ik die massage echt aan. Als je echt even voor jezelf wilt zorgen en de tijd voor jezelf wilt nemen, dan zou ik zeker Lizanne een bezoek brengen!
Saskia
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Lizanne Holistische Massage
Louise Wentstraat 186
1018MS Amsterdam

Aan de Louise Wentstraat te Amsterdam-West vind je Lizanne Holistische Massage. Lizanne geeft hier onder andere holistische massages, voetreflex- en ontspanningsmassages. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het werken met kinderen. Zo heeft ze voorafgaand aan haar avontuur als massagetherapeut een opleiding pedagogiek gevolgd. De Shantala babymassagecursus is daarom ook te vinden in haar aanbod. Lizanne vindt verbinding, luisteren en bewustwording heel belangrijk. Kom bij haar voor een massage die jou helpt om weer met aandacht te luisteren naar je lichaam en te onderzoeken wat jouw lichaam je probeert te vertellen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:4521:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt