Lizanne Holistische Massage

Louise Wentstraat 186 , Amsterdam, 1018MS

Sorry, Lizanne Holistische Massage is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Vis Skin & Massage

328 reviews
Domselaerstraat 90, 1093MA Amsterdam

Nooz Amsterdam

339 reviews
Commelinstraat 47-sous, 1093TK Amsterdam

GC Clinic

15 reviews
Oostenburgermiddenstraat 102, 1018LC Amsterdam

Reviews

5,0
30 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke sfeer in een mooie ruimte. Lizanne begeleid je zodat je optimaal ontspant.
Lizanne luistert goed naar je verhaal en fysieke klachten en weet wat er dan nodig is voor de massage. Zeer prettig in de omgang, en goed in het afstemmen van jouw behoeftes.
Hele bijzondere ervaring en anders dan een gewone ontspanningsmassage. In een bijzondere omgeving geeft Lizanne je een heel welkom gevoel en was ik binnen no-time op mijn gemak. Erg van genoten en zeker voor herhaling vatbaar!
Lizanne geeft heerlijke, ontspannende massages; het was een fijne ervaring, die me vol rust terug liet keren naar het alledaagse. Ik zou deze massage zeker aanbevelen!
Eenmaal door Lizanne gemasseerd en je wilt nooit meer anders. De massages van Lizanne zijn heel ontspannend en haar aanrakingen zacht en intuïtief. De psoas-massage heeft heel wat losgemaakt, maar voor heel veel ruimte gezorgd. Tot heel snel weer!
Toon meer reviews...

Over

Lizanne Holistische Massage
Louise Wentstraat 186
1018MS Amsterdam

Aan de Louise Wentstraat te Amsterdam-West vind je Lizanne Holistische Massage. Lizanne geeft hier onder andere holistische massages, voetreflex- en ontspanningsmassages. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het werken met kinderen. Zo heeft ze voorafgaand aan haar avontuur als massagetherapeut een opleiding pedagogiek gevolgd. De Shantala babymassagecursus is daarom ook te vinden in haar aanbod. Lizanne vindt verbinding, luisteren en bewustwording heel belangrijk. Kom bij haar voor een massage die jou helpt om weer met aandacht te luisteren naar je lichaam en te onderzoeken wat jouw lichaam je probeert te vertellen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
15:0021:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten