Ma Belle

Schoutenstraat 21, 3512GA Utrecht
4,5
9 reviews
Schoutenstraat 21, 3512GA Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,5
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Roberta
7 maanden geleden
Prachtig plekje in de binnenstad van Utrecht! Altijd goed advies,lekker kopje koffie en een gezellige sfeer! Klant tevredenheid staat altijd op nr 1!
Petra
7 maanden geleden
Vanaf de ontvangst tot aan het verlaten van de salon is alles tip top geregeld. Je hebt echt even een ontspan/ relax moment. Diane is een kapster die haar vak verstaat, ben erg tevreden met het eind resultaat. Ben bij een hoop kapperszaken geweest, maar Ma Belle staat met stip op 1. Ik kom hier zeker terug.
Barry
7 maanden geleden
kwaliteit kapsalon vriendelijke kapsters, mooie inrichting, goede producten echt een aanrader voor iedereen die kwaliteit prijs en aandacht belangrijk vind
Clementine Verhaar
7 maanden geleden
Diana is een topstylist! Haar is weer mooi gekleurd en goed geknipt. Een verbeterpunt kan zijn om advies te geven hoe je thuis ook je haar goed in model krijgt, want het resultaat van de kapper krijg ik niet voor elkaar.
Jacqueline
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ma Belle
Schoutenstraat 21
3512GA Utrecht

In een historisch, middeleeuws pand vlakbij de Neude vind je Ma Belle kappers. Hier zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom voor een heerlijke kappersbehandeling. Ga zitten in een van de comfortabele stoelen en laat je verwennen met een wasmassage, verzorging met warme handdoek, goede knipbeurt en professioneel advies. De nadruk ligt op de kwaliteit van het haar, daarom wordt er tijdens de behandeling gebruik gemaakt van plantaardige producten. Deze zijn niet op dieren getest en laten jouw haar weer stralen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt