Massage by Cheryl

4,9
321 reviews
Purpervlinderstraat, 23, Utrecht, 3544VZ
Thuissalon
Open Morgen: 09:00 - 17:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
321 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was een fijne massage en een vriendelijk vrouw De sfeer was redelijk omdat het niet echt een salon was maar een slaapkamer Dit weerhoudt me trouwens niet om niet meer na haar te gaan
Cheryl vroeg van te voren waar ik meer de focus op wilde hebben. Ze deed het erg vakkundig. Rustig muziekje op de achtergrond, erg prettig. Ik mocht na de behandeling nog even nagenieten op een relax stoel met wat water (in een andere ruimte) maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt.
Fijne ervaring, ontspannen zwangerschapsmassage.
Deze week een schouder en nek massage gehad en deze was echt ontzettend fijn. Ze weet precies wat ze doet en heeft passie voor haar werk. Dit merk je en voel je. Ik ga zeker terugkomen bij haar :)
Cheryl is een ervaren masseuse. Ik had een zwangerschapsmassage. Ze stelt je goed op je gemak en door haar rust zorgt ze ervoor dat je helemaal kan ontspannen. Het was een heerlijke ervaring en ik kom zeker weten weer terug!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Cheryl

Vakkundig25
Professioneel16
Ervaren12
Deskundig12

Over

Massage by Cheryl
Purpervlinderstraat, 23
3544VZ Utrecht

At Massage by Cheryl in Utrecht you can completely unwind in a warm, welcoming and homely environment. The massage salon offers a variety of massages such as a stress release massage, head, neck and shoulder massage and pre and postnatal massage.

Previously a Sports and Orthopaedic physiotherapist, Cheryl has over 14 years of experience and she is passionate about helping and supporting people. Each and every treatment is uniquely tailored to your needs as an individual.

Good to know:

  • Free and available parking in front of the salon.
  • Saturday appointments available on request
  • A portion of your appointment time will include a quick discussion about your massage and dressing. I do try to keep this as quick as possible without comprimising quality of treatment
MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0020:30
WoWoensdag
09:0020:30
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0014:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Massage by Cheryl

Massage by Cheryl is geopend maandag, donderdag van 09:00 tot 17:00, dinsdag en woensdag van 09:00 tot 20:30 en vrijdag van 09:00 tot 14:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Massage by Cheryl zijn: Rug-, schouder- en nekmassage, Ontspanningsmassage en Zwangerschapsmassage
De populairste behandeling, Rug-, schouder- en nekmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 40,28.
Bij Massage by Cheryl kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023

Massagesalons in de buurt