Massage & Schoonheidsstudio Los

Groenendaal 33f, Rotterdam
4,8
46 reviews
Groenendaal 33f, Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,8
46 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een hele fijne behandeling gehad bij Kelly! Het is fijn dat ze met je overlegd over de behandeling en met je afstemt wat het beste bij jou past. Zeker een aanrader!
Kelly is friendly and professional.
Perfect massage and perfect Brigitte as always!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Brigitte
eigenaresse
5.0
18 reviews

Over

Na inmiddels 22.000 massages te hebben gegeven kan ik wel zeggen dat mijn liefde voor mijn vak alleen maar groeit. Wil je een écht gepersonaliseerde topmassage met vakkennis van bijna alle massagevormen boek dan snel je afspraak! Ik kijk ernaar uit jou het verschil te laten ervaren.

Behandelingen

Massage
Gezicht

Portfolio

Kelly
Schoonheidsspecialiste/pedicure/masseuse
4.9
11 reviews

Over

Als schoonheidsspecialiste ben ik een voorstander van het feit dat iedereen een Natural Beauty is. Met een extra boost kan je dit nog meer naar voren laten komen wat jou als klant een fijn gevoel geeft. Als pedicure weet ik als geen ander dat je voeten één van de belangrijkste instrumenten zijn van je lichaam. Goed verzorgde voeten zijn dan ook erg belangrijk .Of het nu gaat om een gezicht/pedicure of massage behandeling, de wens van de klant staat altijd centraal.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Jessica
Masseuse en yoga docente

Over

Mijn passie is om jou een fantastische massage te geven zodat je met een glimlach de studio verlaat. Je kunt bij mij diverse massages boeken en ik geef ook privé yogalessen. Ik kijk er naar uit kennis met je te maken!

Behandelingen

Massage
Anne

Over

Als docent Lichamelijke Opvoeding en fanatiek hardloper en wielrenner op recreatief niveau, ben ik een groot deel van mijn leven al met sportende mensen bezig. Als geen ander weet ik dat een goede sportmassage verlichting kan geven bij spierpijn,stijfheid en vermoeidheid door inspanning. Als erkend sportmasseur (IVS Dordrecht) zorg ik ervoor dat jouw spieren in conditie blijven. Je kunt bij mij terecht voor o.a. een topsportmassage.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Linda

Over

Het is mijn passie om mensen te ondersteunen door spanning die zich heeft opgehoopt in de spieren weg te masseren, doorbloeding te verbeteren, sportprestaties te verbeteren en een heerlijke ontspanning te brengen zodat je je weer thuis kan voelen in je lichaam. Ik masseer intuïtief, waarbij mijn handen de spanning en blokkades vinden, die kunnen zijn ontstaan door verkeerde belasting, overbelasting, stress, werkhouding of sport. Door de massage zal de spierspanning verminderen en de doorbloeding verbeteren. Zo krijg je het gevoel in je lichaam weer terug en help ik je graag op weg naar een meer ontspannen lichaam.

Behandelingen

Massage
Ontharen

Portfolio

Over

Massage & Schoonheidsstudio Los
Groenendaal 33f
Rotterdam

Bij Massage & Schoonheidsstudio Los in Rotterdam kun je even wegdromen in open en warme sfeer middels een vakkundige massage of een fijne gezichtsbehandeling. Je bent ook bij het juiste adres voor harsen, pedicures en diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Van een ontspanningsmassage, hot stone massage tot aan een acnebehandeling: het team zorgt ervoor dat elke behandeling afgestemd is op jouw behoeftes. Zij hanteren een holistische benadering. Voor welke behandeling je ook gaat: je verlaat de salon tevreden.

MaMaandag
12:3016:00
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
09:3016:00
DoDonderdag
09:3020:30
VrVrijdag
09:3020:30
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
12:3016:00

Massagesalons in de buurt