Reviews

4,8
26 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Bart neemt echt de tijd voor je. Bij binnenkomst stelt hij de nodige vragen om de behandeling goed af te stemmen. De ruimte waar de massage gegeven wordt is netjes verzorgd en goed verwarmd. Daarnaast gebruikt Bart lekkere warme olie en warme handdoeken. Heel prettig!
Anoniem
3 dagen geleden
Massagework heeft aandacht voor je klachten en luistert goed naar wat je wilt. De massage was top en de service ook. Ik heb mijn nieuwe vaste masseur gevonden.
Robbie Meijers
16 dagen geleden
Ik kwam erg gestresst aan en ging helemaal relaxed weer naar huis. Bart verstaat niet alleen zijn vak als masseur, maar is daarnaast erg aardig, een goede luisteraar en hij maakt dat je je op je gemak en vooral veilig voelt. Dé ingrediënten om de stress te laten varen en optimaal van de massage te genieten. Ik raad hem iedereen aan en kom zeker weer terug!!
Nicole Prins
19 dagen geleden
Bij Bart heb ik een super massage gehad, heb weken last van mijn schouder gehad die na een behandeling al veel minder klachten gaf. ook is Bart een persoon die je op je gemak stelt, het is toch altijd maar afwachten hoe goed een Masseur is. Bart was TOP!!
Joop Bos
21 dagen geleden
Top! Neemt de tijd voor je, is supervriendelijk en probeert eerst een goed beeld te krijgen van eventuele klachten. Heerlijk ontspannen van de behandeling teruggekomen!
Saskia Heuckeroth
21 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

MassageWork
Brisselkerkstraat 2 - 2 hoog
1069ZJ Amsterdam

Heb je ooit stilgestaan bij wat een massage voor jou kan betekenen? Eigenaar Bart van MassageWork rekent graag af met jouw stress, pijnlijke spieren of vermoeidheid. Hij is gediplomeerd masseur en in 2004 begonnen bij een fysiotherapiepraktijk. Daar is hem opgevallen dat men veel meer baat had bij een sport- of deep tissue massage. Onder het genot van zijn speciaal gemixte lounge- en 'easy listening' achtergrondmuziek geeft hij je nu in zijn eigen praktijk met veel toewijding je momentje van rust. Geen klachten? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom in zijn praktijk. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt