Reviews

4,8
46 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
De massage vond plaats in de woning van de masseur. Er was een uitgebreid intakegesprek. Daarna was de massage erg fijn. De masseur pakt alle knopen aan en past zich aan aan je pijngrens. Een aanrader!
Joëlle
19 dagen geleden
het was weer top.
nikie
2 maanden geleden
Bart Mantel,is een perfecte gastheer.Heeft een empatisch vermogen,nette salon,fijne massage etc etc.Kortom een echte aanrader!
Greg
3 maanden geleden
Goeie professionele behandeling. Triggerpoint massage was effectief.
Cat
3 maanden geleden
Bart weet echt wat hij doet, echt een professional. Heb lange tijd last van mijn onderrug, nek en schouders. Met de deep tissue massage wist hij precies de knopen en verkrampte spieren te vinden en het ongemak te verlichten.Stevige massage, maar toch ontspannend. Voor herhaling vatbaar!!
Charlene
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

MassageWork
Brisselkerkstraat 2 - 2 hoog
1069ZJ Amsterdam

Heb je ooit stilgestaan bij wat een massage voor jou kan betekenen? Eigenaar Bart van MassageWork rekent graag af met jouw stress, pijnlijke spieren of vermoeidheid. Hij is gediplomeerd masseur en in 2004 begonnen bij een fysiotherapiepraktijk. Daar is hem opgevallen dat men veel meer baat had bij een sport- of deep tissue massage. Onder het genot van zijn speciaal gemixte lounge- en 'easy listening' achtergrondmuziek geeft hij je nu in zijn eigen praktijk met veel toewijding je momentje van rust. Geen klachten? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom in zijn praktijk. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt