TFL | Thai-massage For Ladies

5,0
370 reviews
Keurenplein 11, Amsterdam, 1069CD
Open Vandaag: 09:15 - 20:15

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
370 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel fijn massage. De pijn in spieren weer opgelist. . Ik zou vaker moeten gaan.
Zoals altijd zeer tevreden!
Lat is een ervaren masseuse. Zij luistert goed naar je wensen en/of klachten en gaat daarmee aan de slag. De salon is heel schoon en netjes. Na afloop kun je even bijkomen met een sapje, wat fruit en water.
Altijd heerlijk!
Wonderful massage!
Toon meer reviews...

Over

TFL | Thai-massage For Ladies
Keurenplein 11
1069CD Amsterdam

TFL staat voor Thai-massage For Ladies en dus worden bij ons alleen vrouwen gemasseerd.

Bij TFL bent u aan het juiste adres wanneer u zich goed wilt laten masseren, omdat u bijv. last heeft van uw schouders, of pijn heeft in uw rug of nek. Maar het is zeker ook aan te raden een afspraak in te plannen wanneer u gewoon even de stress van alledag achter u wilt laten, om na afloop van de massage de salon weer als herboren-, en met fijne energie te kunnen verlaten.

Bij TFL belandt u in een rustige ambiance zonder rinkelende telefoons, daar afspraken uitsluitend online gemaakt kunnen worden.

Voor de volgende massages kunt u bij ons terecht: o Thai Oil massage o Relax Oil massage o Aroma Therapy massage o Sport massage o Pregnancy massage o Neck & Shoulders massage o Foot massage

Bij TFL kun je na afloop van je massage contant, of per PIN betalen. Het is ook mogelijk om vooraf op de marktplaats te betalen.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Osdorp, vlakbij Media Markt en Nike Factory Store Amsterdam. Parkeren is hier vooralsnog gratis en kan veelal voor de deur.

U bent van harte welkom! Team TFL

Wat we leuk vinden aan de salon: Boeddhistische uitstraling (lees: fijne en rustige ambiance en geen rinkelende telefoons, daar afspraken uitsluitend online gemaakt kunnen worden)

Het team: Vriendelijk en kundig.

Extra’s: Kleinschalig met volledige aandacht voor u als klant. Frisse, schone en stille salon. Vers fruit en een sapje na afloop van de massage. Flesje water voor de reis terug.

MaMaandag
09:3020:15
DiDinsdag
09:3020:15
WoWoensdag
09:1520:25
DoDonderdag
09:3020:30
VrVrijdag
09:1520:15
ZaZaterdag
11:0018:30
ZoZondag
11:0018:15

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over TFL | Thai-massage For Ladies

TFL | Thai-massage For Ladies is geopend maandag en dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:30 tot 20:15, woensdag van 09:30 tot 19:45, zaterdag van 10:45 tot 20:30 en zondag van 10:15 tot 18:15.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij TFL | Thai-massage For Ladies zijn: Ontspanningsmassage, Rug-, schouder- en nekmassage en Thaise massage
De populairste behandeling, Ontspanningsmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 56,14.
Bij TFL | Thai-massage For Ladies kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.
Salonawards
Top Rated 2023

Massagesalons in de buurt