Reviews

4,7
73 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
13 dagen geleden
Anoniem
15 dagen geleden
De salon is niet (meer?) zoals op de foto's, het is namelijk een kamertje in een appartement, dus dat was een kleine verassing. Niet wat ik had verwacht na het bekijken van de foto's. Dat mocht de pret niet drukken! Bij binnenkomst een lekker glaasje fris. Er werd me een dekentje aangeboden tegen de kou of het raam kon open voor de hitte, alles om me het maar zo comfortabel mogelijk te maken. Goede nette afwerking bij het reinigen van de voeten en teennagels EN een hele goede voetanalyse gekregen met gratis tips en adviezen! Heeeel fijn! Astrid is een echte voetliefhebber, je voeten zijn in goede handen en ze maakt netjes het uur vol. Na 40 min waren mijn voetjes al schoon en kreeg ik een uitgebreide (superlekkere en ontspannende) voetmassage van 20 min om het uur te vullen!
Zoraima Mahangi
16 dagen geleden
Geweldige pedicure!! Verstaat haar vak, bezit over grote deskundigheid. En is ook nog eens ontzettend klantvriendelijk. Ik heb mijn vaste adres gevonden!
Danielle Martina
22 dagen geleden
Goed geholpen door Astrid. Ze heeft echt verstand van voeten. Goede tips gekregen.
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Pedicurepraktijk Astrid Peperkamp
Van Oosterzeestraat 64
3022XR Rotterdam

Pedicurepraktijk Astrid Peperkamp is een salon aan huis. Eigenaresse Astrid is geboeid door voeten en streeft ernaar om jouw voeten weer mooi te maken. Ze denkt graag met je mee en al jouw klachten probeert ze samen met je op te lossen. Of het nou ingegroeide nagels, likdoorns of fysieke pijnen zijn of je alleen de nagels gelakt wilt hebben, tijdens je gezellige, informatieve en zorgzame behandeling zullen je voeten er weer verzorgd uitzien. Je kunt hier ook terecht als je diabetes hebt. Er is overdag voldoende plek om (betaald) te parkeren en er kan in de salon worden gepind.

Let op: de huidige getoonde foto's van deze salon aan huis zijn niet correct.

Maandag
08:0020:00
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
11:0020:00
Zondag
11:0020:00

Nagelstudio's in de buurt