Reviews

4,1
36 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Geen kwaliteit
Anoniem
2 maanden geleden
Zeer slechte ervaring. - 'Het is niet zo lelijk geworden hoor!' Al een paar maanden kom ik hier voor verschillende behandelingen, tot nu toe met afwisselende resultaten. Sommige specialisten zijn erg goed in wat ze doen, maar jammer genoeg niet allemaal. Helaas heb ik bijna elke keer een andere specialiste gehad met verschillende technieken. Hoewel ik specifieke wensen had - ik wilde namelijk lichtere wenkbrauwen (dan zwart) - luisterde de specialiste niet naar mijn wensen. Toen ik de kamer binnenstapte stond de verf al klaar, zonder eerst mij te vragen welke toon of kleur ik zou willen. Nadat ik zelf heb verteld wat ik graag wilde en wat de vorige keren tot een mooie resultaat leidde, negeerde de specialiste gewoon wat ik aan haar vroeg en ging door met een al klaargemaakte kleur (waarnaar ik niet vroeg). Haar collega probeerde nog wel redden wat ze kon, maar het is een grote drama geworden voor mij. Haar commentaar was letterlijk 'Het is niet zo lelijk geworden hoor!'
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Bij pure beauty zorgen ze echt voor jou en je huid. zij gegeven goed advies en proberen samen een goed resultaat te bereiken. Bij de behandelingen nemen zij hun tijd en werken niet gehaast. dit is 1 van de beste salons waar ik mijn gezicht heb laten doen en snelle verandering zie. Zij zijn zeker een aanrader!!
Kim Fraenk
3 maanden geleden
Heel goede behandelaar voor gezicht schoonmaken en wenkbrauwen epileren! Sfeer is ontspannend met relax ambiance music en moderne design. Kwaliteit is goed ook in verhouding met de prijs. Mensen zijn aardig en willen graag helpen.
Octavia mIHALCEA
3 maanden geleden
De eerste Brazilian hars behandeling gehad. Nou nooit meer dus!!! Het was een onervaren persoon die niet wist hoe ze moest trekken, De harsapparaat was niet heet genoeg en dan rollen, heel veel pijn ervaren daarna de wax weer veel te heet. de helft niet eens goed gewaxt. Kortom niet aan te raden om je meest intiemste plek te laten harsen bij ze. Heb brandwonden opgelopen. Mensen wees svp gewaarschuwd.
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Pure Beauty - Amsterdam
Slotermeerlaan 105
1063JN Amsterdam

In Amsterdam Nieuw-West aan de Slotermeerlaan zit Pure Beauty gevestigd. De salon biedt verschillende schoonheidsbehandelingen. Wil je iets aan je ogen laten doen? Of wil je van je striae af? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kan ook kiezen voor hand- en voetverzorging. Daarnaast bieden ze diverse gezichts- en ontharingsbehandelingen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0020:00
Woensdag
12:0020:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
12:0017:00

Gezichtssalons in de buurt