Pure Beauty - Amsterdam

Slotermeerlaan 105, 1063JN Amsterdam
4,2
38 reviews
Slotermeerlaan 105, 1063JN Amsterdam

Reviews

4,2
38 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jasmin
2 jaar geleden
Schone salon, mooi ingericht. Vriendelijke medewerker die mij fijn behandeld heeft, kom er zeker terug.
Sumeyya
2 jaar geleden
Geen kwaliteit
Anoniem
2 jaar geleden
Zeer slechte ervaring. - 'Het is niet zo lelijk geworden hoor!' Al een paar maanden kom ik hier voor verschillende behandelingen, tot nu toe met afwisselende resultaten. Sommige specialisten zijn erg goed in wat ze doen, maar jammer genoeg niet allemaal. Helaas heb ik bijna elke keer een andere specialiste gehad met verschillende technieken. Hoewel ik specifieke wensen had - ik wilde namelijk lichtere wenkbrauwen (dan zwart) - luisterde de specialiste niet naar mijn wensen. Toen ik de kamer binnenstapte stond de verf al klaar, zonder eerst mij te vragen welke toon of kleur ik zou willen. Nadat ik zelf heb verteld wat ik graag wilde en wat de vorige keren tot een mooie resultaat leidde, negeerde de specialiste gewoon wat ik aan haar vroeg en ging door met een al klaargemaakte kleur (waarnaar ik niet vroeg). Haar collega probeerde nog wel redden wat ze kon, maar het is een grote drama geworden voor mij. Haar commentaar was letterlijk 'Het is niet zo lelijk geworden hoor!'
2 jaar geleden
Toon reactie salon...
Bij pure beauty zorgen ze echt voor jou en je huid. zij gegeven goed advies en proberen samen een goed resultaat te bereiken. Bij de behandelingen nemen zij hun tijd en werken niet gehaast. dit is 1 van de beste salons waar ik mijn gezicht heb laten doen en snelle verandering zie. Zij zijn zeker een aanrader!!
Kim
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Pure Beauty - Amsterdam
Slotermeerlaan 105
1063JN Amsterdam

In Amsterdam Nieuw-West aan de Slotermeerlaan zit Pure Beauty - Amsterdam gevestigd. Deze beautysalon biedt verschillende schoonheidsbehandelingen. Er werken uitsluitend ervaren huid- en schoonheidsspecialisten die door tussentijdse cursussen altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Wil je iets aan je wimpers laten doen? Of wil je van je striae af? Dan ben je hier aan het juiste adres. Maar ook voor diverse ontharingsbehandelingen kun je bij Pure Beauty - Amsterdam terecht. De salon is aangesloten bij Anbos.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
12:0020:00
WoWoensdag
12:0020:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
12:0017:00

Huidklinieken in de buurt