Schoonheidssalon van Dam Hoofddorp Reviews

Jacobus Spijkerdreef 238, Hoofddorp

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
13 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het is altijd fijn om bij Anouk in de salon te zijn en bij haar een behandeling te krijgen. Geniet er elke keer weer van. Ze denkt met je mee en kijkt goed wat voor jouw huid het beste is. Als ze nieuwe producten heeft legt ze het allemaal duidelijk uit en wat ik heel belangrijk vind is dat ze niet loopt te pushen dat je iets moet kopen.
Gewoon heerlijk tot rust komen super vriendelijk ik heb het gevoel dat ik een soort van thuis kom. En ga er altijd heel ontspannen weg. Ze weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Goede kennis van zaken.
Ik ben geruime tijd klant bij Anouk. Zij is een lieverd en fantastisch goed in haar vak. Anouk neemt altijd de tijd voor je en geeft je ook goed uitleg over de behandelingen en producten. Kortom een aanrader! :-)
Ik heb nu een aantal behandelingen gehad voor acne. Ik heb veel advies gekregen en zag mijn huid met de week beter worden. Ook laat ik hier mijn armen en benen waxen. De eigenares luistert echt naar je wensen en past haar werkzaamheden hierop aan.
Anouk van Dam is kundig en professioneel. In haar behandelingen weet ze precies wat haar te doen staat. Ze stelt je op je gemak en werkt met mooie producten. Ik kan haar beslist aanraden!!!