Sharony van der Wiel

Hoofdstraat 194, 2071EN Santpoort-Noord
5,0
5 reviews
Hoofdstraat 194, 2071EN Santpoort-Noord

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fijne medewerkers die begrijpen waar het om en over gaat. Een heerlijke ontspannen sfeer.
Antje
9 dagen geleden
Hele fijne behandeling!
Marjan
11 dagen geleden
Meerdere keren geweest om mijn nek en schouders te laten masseren i.v.m. terugkerende klachten. Tot nu toe elke keer weer helemaal top! Je merkt dat Astrid er verstand van heeft en de juiste plek weet te vinden. Daarnaast ook goede tips meegekregen wat ik er zelf aan kan doen! Ook heb ik laatst om het eens te proberen een gezichtsbehandeling gedaan. Was helemaal top! De dag erna moest ik mijn legitimatie laten zien toen ik drank wilde kopen. Zeker een aanrader! Prijs kwaliteit verdient eigenlijk 6 sterren.
Tim Hoogervorst
13 dagen geleden
Zojuist thuisgekomen van een heerlijke massage, 50 minuten lang genieten. Ook als de tijd er op zit, maar ze is nog niet klaar, neemt ze de tijd om het toch even af te maken. Dit gaat dus om de pure kwaliteit en niet om de kwantiteit! Zeker een aanrader, de volgende afspraak heb ik alweer gemaakt!!
Mirella Bleeker
13 dagen geleden
Er werd door Astrid goed geluisterd naar mij klachten en deze heeft ze ook aangepakt. Waardoor ik zo goed als van mijn klachten af ben. Perfect!
Joyce
18 dagen geleden

Over

Sharony van der Wiel
Hoofdstraat 194
2071EN Santpoort-Noord

Tijd voor een verwen-momentje? Boek dan een heerlijke gezichtsbehandeling bij Sharony van der Wiel aan de Hoofdstraat in Santpoort-Noord. Er worden producten gebruikt van Cenzaa. Dit merk van eigen bodem is gespecialiseerd in huidverbetering. Kun je wel wat extra’s gebruiken? Voeg dan een wimper- of wenkbrauwbehandeling toe. Je kunt je wenkbrauwen zowel laten epileren als verven. Ook ben je welkom bij Sharony van der Wiel voor harsen en massages!

Goed om te weten: er is een gezichtsbehandeling speciaal voor mannen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
13:0018:00
ZaZaterdag
12:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt