Reviews

4,9
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heerlijk was het! Ik ben nog nooit zo warm ontvangen en heb me zelden zo ontspannen gevoeld in de handen van een ander. Ze wist precies waar de zere plekken zaten en hoe hard (of zacht) ze het aan moest pakken. Ze voelde precies aan wat ik wilde en wat ik het fijnste vond. Ja, dit was goed.
Thamar Kempees
2 maanden geleden
Vandaag een super behandeling gehad van Amoorah, best intens en uitgebreid maar ook met veel aandacht voor specifieke klachten. Mijn lage rug pijn is goed aangepakt en dat heeft echt uitstekend geholpen. Echt aan te bevelen en ik heb voor volgende week weer een afspraak. Dank je.
Anneke van Dijk
2 maanden geleden
Phaedra Topali
3 maanden geleden
Vriendelijke en kundige dame. Heerlijke massage. Prijs is prima, goedkoper is natuurlijk altijd fijner. Maar kwalitatief heel goed. Wist m'n knopen meteen aan te pakken.
Frederique Yacoobi
3 maanden geleden
Een aanrader!! Voelde mij zeer welkom:)
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Stoel 22 - Rotterdam
Dr. Zamenhofstraat 54
3061SK Rotterdam

Vergeet jij wel eens om je rust te pakken? Door de hedendaagse drukte loop je jezelf al snel voorbij. Amoorah brengt graag een moment van rust in je leven door middel van het geven van massages. Bij Stoel 22 kun je terecht voor ontspannende massages, waardoor lichaam en geest weer in balans komen. Dit zorgt voor meer energie en soepele spieren. Ook vermindert het stress en worden afvalstoffen afgevoerd. Na een massage zit je weer lekker en ontspannen in je vel!

Maandag
09:3020:00
Dinsdag
09:3020:00
Woensdag
13:0023:00
Donderdag
10:0023:00
Vrijdag
13:0023:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt