Reviews

4,8
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik zou haar aanraden aan anderen, want ik vond het heel goed. Het was fijn dat de massage werd afgestemd op wat mijn lichaam nodig had. Ze richt al haar aandacht op wat je spieren nodig hebben. Ik ga zeker nog eens.
Nathalie
3 dagen geleden
Heerlijke massage
Anoniem
3 dagen geleden
Nadat ik door mijn rug was gegaan en daarvoor al last had van een verrekte spier in mijn nek, ben ik op advies van vrienden bij stoel 22 terecht gekomen. Machische handen heeft ze, top service en zeer klant vriendelijk. Ik ben weer rechtop de zaak uitgelopen na de behandeling, de volgende dag weer een behandeling genomen en ik was verlost van mijn klachten.
Lativa el ouali
5 dagen geleden
Ik wilde nooit een massage. Vind het maar niets als iemand aan me zit. Ik was samen met mijn moeder gegaan (cadeau voor mijn moeder) en kreeg een half uur cadeau van Amoorah. Ik dacht, laat ik het proberen. Ik ga nu elke maand. Amoorah is erg lief en stelt je erg op je gemak. Ik heb me nooit zo relaxed gevoeld. Ik hoop dat je dit inshaAllah lang blijft doen, Amoorah.
Fatiha
7 dagen geleden
In liefdevolle en kundige handen!
Ingrid
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Stoel 22 - Rotterdam
Dr. Zamenhofstraat 54
3061SK Rotterdam

Vergeet jij wel eens om je rust te pakken? Door de hedendaagse drukte loop je jezelf al snel voorbij. Amoorah brengt graag een moment van rust in je leven door middel van het geven van massages. Bij Stoel 22 kun je terecht voor ontspannende massages, waardoor lichaam en geest weer in balans komen. Dit zorgt voor meer energie en soepele spieren. Ook vermindert het stress en worden afvalstoffen afgevoerd. Na een massage zit je weer lekker en ontspannen in je vel!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13:0023:00
Donderdag
10:0023:00
Vrijdag
13:0023:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt