Medisch Centrum de Graeff, Graeffweg 70, Purmerend

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,6
379 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Aardig, correct en goede informatie
nieuwe locatie.Alles prima verzorgd.Goede behandeling
Mijn wenkbrauwen zijn superstrak en heel mooi gedaan. Joyce is precies, weet wat ze doet en werkt super netjes. Heel vriendelijk.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Hanny
Schoonheidsspecialiste/Medisch Pedicure
4.8
173 reviews

Over

Schoonheid begint met een betere kijk naar de huid, aandacht voor details: Wat vind ik mooi aan mezelf, wat zou ik graag verbeterd zien? Met mijn kennis over de huid en de daarvoor voor jou geschikte producten werken we samen aan een jongere versie van jezelf en pakken we de imperfecties aan terwijl je geniet van een luxueuze gezichtsbehandeling. De persoonlijke aandacht resulteert in zichtbaar resultaat.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Hanny

Vakkundig23
Deskundig22
Professioneel18
Ervaren10
Joyce
Schoonheidsspecialiste/pedicure
4.9
39 reviews

Over

Mijn naam is Joyce en van jongs wist ik wat mijn passie was: mensen verzorgen en laten stralen. Dat is echt het liefste wat ik iedere dag doe. Op mijn 17de (in 2012) ben ik gestart met de opleiding voor schoonheidsspecialiste En nooit meer gestopt met leren. Iedere dag weer boeit het mij om de kennis op te nemen en te delen met mijn klanten. Ik hou van het contact, de gezelligheid en de verhalen. Mijn passie ligt echt bij de huidverbetering. Om echt de problemen van deze klant te verhelpen en tegemoet komen in de wensen van de klant. Naast het aanpakken van de huid-robberen vind ik het ook belangrijk dat de klant tot rust kan komen in de stoel en even dat moment voor zichzelf kan pakken van ontspanning. Terwijl de klant ligt te genieten werk ik hard aan de huid. Maar ook de kleine priegel werkjes kan ik mezelf helemaal in laten gaan. Ik ben enorm blij dat ik bij Studio Purmerend de kans krijg om deze passie uit te voeren naast iemand die net zoveel passie voor het vak heeft en we elkaar hier enorm in versterken. Op het hele vlak liggen wij echt op één lijn, maar ook de vrijheid die ik krijg om echt deel uit te maken van het bedrijf, dat maakt ons een geweldig team. En onderscheid ons als huidspecialisten van de normale schoonheidsspecialist.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Joyce

Vakkundig9
Professioneel7
Deskundig6

Over

Studio Purmerend
Medisch Centrum de Graeff
Graeffweg 70
Purmerend

Op zoek naar een huidverbeterende behandeling, of nu eindelijk eens die rimpels aanpakken? De huidspecialisten bij Studio Purmerend, gevestigd in Medisch Centrum De Graeff in Purmerend, weten hier wel raad mee! Bij deze schoonheidssalon vind je alle behandelingen onder 1 dak, van huidverbetering tot ontspanning. Van de prachtigste wenkbrauwen tot Brazilian wax. Ook geven de voetspecialisten de voeten de verzorging die zij verdienen, zowel standaard als medische pedicure. Je wordt hier dus van top tot teen in de watten gelegd!

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer:
Gevestigd een aantal meter verwijderd van bushalte Purmerend Boekweitstraat (Lijn 304, 309, 377 en N04).

Het team: Het team van Studio Purmerend is zeer gepassioneerd en staat voor u klaar om de wensen te bespreken en u van het beste advies te voorzien.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en professionele sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Van de prachtigste wenkbrauwen tot brazilian wax. Ook onder andere laserontharen, acnebehandelingen en (medische) pedicure.
  • Merken en producten: De specialisten werken enkel met gerenommeerde producten.
  • De extra's: Voor de acne en elektrisch ontharen behandelingen kun je in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Voor pedicure behandelingen kom je als diabetici of reuma patiënt eventueel in aanmerking voor een vergoeding.
MaMaandag
09:0016:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt