Medisch Centrum de Graeff, Graeffweg 70, Purmerend
Vandaag open: 08:30 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,6
701 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Kom al jaren bij Hanny en altijd tevreden, goede uitleg, rustig een moment van rust voor mij. Buiten het feit dat Hanny heel veel kennis heeft is het ook een hele lieve vrouw.
Ik kom inmiddels al ruim een jaar bij Studio Purmerend voor de sugaring behandelingen. Een mooie salon met een fijne sfeer. Hanny en Joyce zijn professioneel, erg ervaren en altijd ontzettend vriendelijk. Echt een aanrader!
Top
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Joyce
Schoonheidsspecialiste/pedicure
4.9
92 reviews

Over

Mijn naam is Joyce en van jongs wist ik wat mijn passie was: mensen verzorgen en laten stralen. Dat is echt het liefste wat ik iedere dag doe. Op mijn 17de (in 2012) ben ik gestart met de opleiding voor schoonheidsspecialiste En nooit meer gestopt met leren. Iedere dag weer boeit het mij om de kennis op te nemen en te delen met mijn klanten. Ik hou van het contact, de gezelligheid en de verhalen. Mijn passie ligt echt bij de huidverbetering. Om echt de problemen van deze klant te verhelpen en tegemoet komen in de wensen van de klant. Naast het aanpakken van de huid-robberen vind ik het ook belangrijk dat de klant tot rust kan komen in de stoel en even dat moment voor zichzelf kan pakken van ontspanning. Terwijl de klant ligt te genieten werk ik hard aan de huid. Maar ook de kleine priegel werkjes kan ik mezelf helemaal in laten gaan. Ik ben enorm blij dat ik bij Studio Purmerend de kans krijg om deze passie uit te voeren naast iemand die net zoveel passie voor het vak heeft en we elkaar hier enorm in versterken. Op het hele vlak liggen wij echt op één lijn, maar ook de vrijheid die ik krijg om echt deel uit te maken van het bedrijf, dat maakt ons een geweldig team. En onderscheid ons als huidspecialisten van de normale schoonheidsspecialist.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Joyce

Professioneel18
Vakkundig16
Deskundig10
Vriendelijk6
Hanny
Schoonheidsspecialiste/Medisch Pedicure
4.8
257 reviews

Over

Schoonheid begint met een betere kijk naar de huid, aandacht voor details: Wat vind ik mooi aan mezelf, wat zou ik graag verbeterd zien? Met mijn kennis over de huid en de daarvoor voor jou geschikte producten werken we samen aan een jongere versie van jezelf en pakken we de imperfecties aan terwijl je geniet van een luxueuze gezichtsbehandeling. De persoonlijke aandacht resulteert in zichtbaar resultaat.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Hanny

Deskundig40
Vakkundig36
Professioneel27
Ervaren16
Marieke

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
C
Cindy

Behandelingen

Nagels
Kim
Medisch pedicure
4.6
45 reviews

Over

Mijn naam is Kim Rutte. Door mijn werk in de zorg ben ik in aanraking gekomen met het pedicure vak. Regelmatig zag ik pedicures aan het werk en vond dat mega interessant. In 2018 besloot ik het roer om te gooien en ben ik gestart met een opleiding tot pedicure. Na de eerste lesdag wist ik meteen dat ik de juiste keuze had gemaakt, ik vind het heerlijk om te zorgen en nu kon ik ook zorg bieden maar dan op een andere manier. Ik haalde zoveel voldoening uit dit vak dat ik zonder enige twijfel meteen ben gaan door studeren tot medisch pedicure. Deze opleiding heb ik in 2019 afgerond. In eerste instantie wilde ik graag pedicure worden omdat ik heel graag met ouderen werk, maar gaande weg merkte ik dat dit vak super leuk is om te doen bij alle leeftijden, van jong tot oud. En het geeft een ontzettend voldaan gevoel om iemand met pijn in de voeten te kunnen helpen en dit voor degene op te lossen. Vanaf juni 2021 maak ik deel uit van het team van Studio Purmerend, waar ik nog veel meer ervaring kan opdoen en veel kan leren. Want leren doe je iedere dag in dit vak.

Behandelingen

Nagels

Wat onze klanten zeggen over Kim

Vriendelijk8
Vakkundig6
Gastvrij6
Deskundig5

Over

Studio Purmerend
Medisch Centrum de Graeff
Graeffweg 70
Purmerend

Op zoek naar een huidverbeterende behandeling, of nu eindelijk eens die rimpels aanpakken? De huidspecialisten bij Studio Purmerend, gevestigd in Medisch Centrum De Graeff in Purmerend, weten hier wel raad mee! Bij deze schoonheidssalon vind je alle behandelingen onder 1 dak, van huidverbetering tot ontspanning. Van de prachtigste wenkbrauwen tot Brazilian wax. Ook geven de voetspecialisten de voeten de verzorging die zij verdienen, zowel standaard als medische pedicure. Je wordt hier dus van top tot teen in de watten gelegd!

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer:
Gevestigd een aantal meter verwijderd van bushalte Purmerend Boekweitstraat (Lijn 304, 309, 377 en N04).

Het team: Het team van Studio Purmerend is zeer gepassioneerd en staat voor u klaar om de wensen te bespreken en u van het beste advies te voorzien.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en professionele sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Van de prachtigste wenkbrauwen tot brazilian wax. Ook onder andere laserontharen, acnebehandelingen en (medische) pedicure.
  • Merken en producten: De specialisten werken enkel met gerenommeerde producten.
  • De extra's: Voor de acne en elektrisch ontharen behandelingen kun je in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Voor pedicure behandelingen kom je als diabetici of reuma patiënt eventueel in aanmerking voor een vergoeding.
MaMaandag
08:3018:00
DiDinsdag
08:3021:00
WoWoensdag
08:3018:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0015:30
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt