Reviews

3,6
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
We hadden een duo-behandeling geboekt maar omdat er slechts een stoel beschikbaar was, moesten we op elkaar wachten. Dat was een beetje een tegenvaller, omdat we niet heel veel tijd hadden en wij dit graag van te voren hadden willen weten. Verder was de behandeling prima en de sfeer bijzonder hartelijk. Het resultaat was boven verwachting - echt een aanrader dus. Waarschijnlijk komen we rond half december terug - mooie witte tanden voor de Kerst!
Carla
één maand geleden
Danique
3 maanden geleden
Zeer slechte ervaring bij Smileffect in Volendam. In het licht van de salon lijkt het een paar tinten lichter, maar zeker geen 10 tinten! Volgens de eigenaresse wel. De volgende dag was het effect al weg! Zonde van het geld!!
Marleen
3 maanden geleden
Helemaal blij met mijn nieuwe smile! Ik ga zeker nog een keer!
Anoniem
5 maanden geleden
Ben heel tevreden over het resultaat!
Anoniem
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sunday's Smileffect - Volendam
De Stient 11 B
1132BE Volendam

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's aan De Stient in Volendam biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natural white smile in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect. Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
11:0017:00
Dinsdag
11:0017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:0017:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
12:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt