The Salon Laren

5,0
27 reviews
Schoutenbosje 3c, Laren, 1251LE
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top !
Hele fijne ervaring, Kimberly is professioneel en vriendelijk. Mijn gezicht voelde de rest van de dag super super zacht en gehydrateerd! Heerlijk!
Wat een fijne ervaring! Ik ging voor de Boost of Radiance. Een fijn ontvangst, goede uitleg over de behandeling, je merkt dat Kimberly weet wat ze doet, het was erg gezellig en voelde me helemaal als nieuw! Ik had een zeer droge huid maar dat is nu verleden tijd. Ik ga 1x in de 4 á 5 weken terug voor een nieuwe boost en voor de gezelligheid natuurlijk!
De salon is prachtig, erg hygiënisch en professioneel. Ik had de peeling geboekt, maar er werd goed naar mijn huid gekeken en toch de behandeling 'boost of radiance' aangeraden. Erg fijn dat je goed advies krijgt, mijn huid is prachtig en voelt heerlijk aan! Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor de volgende keer.
Heel goed advies, mooie producten en een mooie salon. Ik blijf hier zeker terug komen bij Kimberly, ze is super professioneel en neemt alle tijd voor je.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kimberly
5.0
16 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

The Salon Laren
Schoutenbosje 3c
1251LE Laren

Aan het Schoutenbosje in Laren vind je The Salon Laren. Deze schoonheidssalon is gespecialiseerd in IPL ontharen. Dit is een methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van verschillende golflengtes licht.

Eigenaresse Kimberly is een ervaren schoonheidsspecialiste met veel passie voor haar vak. Ze luistert altijd naar je wensen en is pas tevreden als jij dat ook bent. In haar salon hangt een ontspannen sfeer waardoor je je direct op je gemak voelt. Naast IPL ontharen kun je hier ook terecht voor een gezichtsbehandeling of een peeling.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Codage

Schoonheidssalons in de buurt