The Salon Laren

5,0
18 reviews
Schoutenbosje 3c, Laren, 1251LE
Morgen open: 09:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
18 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al voor de tweede keer geweest en direct weer een volgende behandeling ingepland. Kimberly geeft je een warm en welkom gevoel en de behandeling is zeer professioneel. Mooie natuurlijk producten van hoge kwaliteit. De salon ziet er prachtig uit. In deze tijd van corona neemt ze alle voorzorgsmaatregelen zonder dat dit afbreuk doet aan de behandeling. Ik ben lang op zoek geweest naar een fijne salon in de omgeving maar voel me hier helemaal thuis.
Het was een heerlijke ontspannende behandeling! Kimberly kijkt goed naar je huid en past de behandeling daar ook op aan. Ze heeft ook meerdere tips gegeven om thuis zonder al te veel moeite mijn huid toch wat beter te verzorgen (waaronder stoppen met B12). Het was een hele fijne ontspannen zaterdagochtend!
Aanrader! Hele fijne behandeling en kom zeker terug!
Aangezien ik een complexe huid heb heeft Kimberly een speciale behandeling samengesteld. Helemaal geweldig! Het was voor ons beide aftasten of het wel zou werken. Maar het was top! Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor over 6 weken. Dit wordt voortaan mijn momentje! En wat is Kimberly professioneel en kundig! En heerlijke gezichtsmassage, gouden handjes heeft ze! Kijk nu al uit voor over 6 weken. Nieuwe vaste klant erbij hoor!
Een hele fijne behandeling met lang effect. Kimberly heeft kennis van zaken en 'zorgt' echt voor je huid. Prettige behandeling door prettig persoon. Codage is ook een bijzonder fijn vegan product en gebruik deze ook thuis. Inmiddels al meerdere keren in de salon geweest, vast moment iedere zes weken. Absolute aanrader.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kimberly
5.0
7 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

The Salon Laren
Schoutenbosje 3c
1251LE Laren

Aan het Schoutenbosje in Laren vind je The Salon Laren. Deze schoonheidssalon is gespecialiseerd in IPL ontharen. Dit is een methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van verschillende golflengtes licht.

Eigenaresse Kimberly is een ervaren schoonheidsspecialiste met veel passie voor haar vak. Ze luistert altijd naar je wensen en is pas tevreden als jij dat ook bent. In haar salon hangt een ontspannen sfeer waardoor je je direct op je gemak voelt. Naast IPL ontharen kun je hier ook terecht voor een gezichtsbehandeling of een peeling.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt