Reviews

4,7
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wilma weet precies hoe zij mij moet behandelen. Meestal ben ik daar om de knopen in mijn rug weg te laten masseren, maar soms, zoals van de week, ff een rustgevende massage. Ik was zo ontspannen dat ik bijna in slaap viel. Super bedankt Wilma
Edwin
8 dagen geleden
Al jaren mijn favoriet!
Joelle Kartit
6 maanden geleden
De holistische massage is goed. Het helpt mij. Wilma is een hartelijke vrouw die weet waar ze het over heeft. Goed luistert en je adviezen geeft op maat. De prijs is hoger dan bv een ontspannings massage. Als ik niet verzekerd zou zijn voor deze kosten zou ik goedkoper gaan zoeken.
Peter van Grootheest
6 maanden geleden
Wilma is een kundige vrouw met een warme persoonlijkheid. Ze luistert goed naar je klachten en denkt met je mee. Zelf op weg naar weer een ontspannen lichaam, niet geheel pijnloos maar het resultaat mag er zijn! Kortom absoluut een aanrader!
Amanda van Bemmel
6 maanden geleden
Heerlijke massage gehad van wilma. Ze heeft veel kennis. Neemt de tijd voor je. En je loopt herboren naar huis. Ik ga zeker weer terug.
Sylvia Van Kesteren
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Total Balance for Health
Carel Vosmaerhove 3
3438HR Nieuwegein

Wilma is gespecialiseerd therapeute en werkt in haar Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Holistische Massagetherapie volgens de vijf natuurgeneeskundige principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en bewustwording. Zij maakt werk van het opheffen van eventuele blokkades waardoor je in balans komt. Zij leert je te luisteren naar je lichaam en geest. Wat vertellen lichaam en geest en waar komt de klacht echt vandaan? Verder leer je hoe je kunt voorkomen dat de klacht terugkeert. Ervaar de rust in de praktijk en het gerucht gaat dat Wilma gouden handjes heeft. Ontdek het zelf! Haar behandelingen worden in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt