Touba Hair Salon

Amsterdamsestraatweg 135, Utrecht
2,6
9 reviews
Amsterdamsestraatweg 135, Utrecht

Reviews

2,6
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Via Treatwell geboekt en per mail een bevestiging ontvangen. Kom op afgesproken tijdstip bij salon, blijkt get gesloten te zijn. Ik heb het 06nummer gebeld en heb de eigenaren gesproken. Die vertelde dat ze niet open zijn op maandag. Dus voor niets tijd gemaakt en parkeerkosten betaald! Waardeloos dus.
Anoniem
2 maanden geleden
Ik heb op donderdagochtend via Treatwell een afspraak gemaakt voor zaterdag 10.30. Bevestigingsmail en meerdere herinneringen via e-mail en sms. Op zaterdag kwamen we bij de zaak, die om 10.00 open zou gaan. De zaak zat potdicht. Er hing een briefje met een telefoonnummer, dat dan maar gebeld. De kapster nam op: "oh u heeft een afspraak... via internet gemaakt? Wat zal ik nu doen?" Nou misschien is alsnog komen een goed idee? Ja, ze zou er binnen een half uur zijn. Drie kwartier gewacht en er was nog steeds niemand, dus we zijn maar weer gegaan. Ik geloof niet dat wij nog van deze salon of van Treatwell gebruik zullen maken.
Leendert
één jaar geleden
Ontspannen kapster met weinig poespas. Is bereid al je vragen te beantwoorden.
daisy
één jaar geleden
Je komt binnen in een kleine zaak. Niet teveel poespas. Handelt het netjes af, beantwoord mijn vragen, prima.
daisy
één jaar geleden
Superfijne middag gehad! Had oude weaves in, en wilde een keer box-breads proberen. Haar zelf gekocht en meegenomen en het is er supersnel en heel mooi strak en netjes ingezet. Lieve mensen ook! Ik kom zeker weer terug :)
Dagmar
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Touba Hair Salon
Amsterdamsestraatweg 135
Utrecht

Is het tijd voor een nieuw kapsel? Bij Touba Salon aan de Amsterdamsestraatweg kunnen mannen en vrouwen terecht voor wat hair TLC. Valt je pony net niet meer zoals je graag wilt, kan die uitgroei nu echt niet meer of wil je je haar alleen even laten bijpunten? Dat kan! Maar ook voor het vlechten, stylen en verzorgen van je haar kan je hier terecht. Ook wordt er met veel zorg bij jou een weave gezet, zodat je weer een prachtig en veerkrachtig kapsel hebt dat gezien mag worden.

Maandag
15:0019:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt