Yinside

Oostenburgermiddenstraat 212 - 214, 1018LL Amsterdam
5,0
41 reviews
Oostenburgermiddenstraat 212 - 214, 1018LL Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
41 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ooh wat is Barbera toch geweldig. Ze masseert met veel toewijding en gevoel en ze luistert goed naar wat je lichaam nodig heeft. Ik heb een massage met CBD olie gehad. Dat is een olie die extra ontspannend werkt. Vaak ben ik tijdens een massage nog best wel een beetje gespannen, maar dit keer totaal niet. Ik raakte snel in een ontspannen staat en voelde dat ik me steeds meer over kon geven aan de massage. Heerlijk. Mijn hoofd was ook volledig leeg en relaxt na de massage. Echt een aanrader!
Fijn en precies wat ik nodig had 👌 Echt heel fijn en goed, had het gevoel dat Barbara heel kundig te werk ging ! Ga zeker nog ‘n X
Barbara is niet alleen zeer ervaren maar ook zorgzaam en lief, en samen bezorgt je dit een geniale massage ervaring waarin mentale en fysieke ontspanning allebei in ruime mate aan bod komen!
I had the best, most beneficial massage/treatment ever. Barbara knows how to treat the body. Beautiful experience. Highly recommended.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Barbara
5.0
21 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage

Over

Yinside
Oostenburgermiddenstraat 212 - 214
1018LL Amsterdam

Aan de Oostenburgermiddenstraat in Amsterdam vind je massagesalon Yinside. Je kunt hier terecht voor diverse massages zoals een zwangerschaps- of babymassage en therapeutische of ontspanningsmassages.

Bij Yinside gaat het om professionaliteit en persoonlijke aandacht en daarom worden alle massages op maat gemaakt. Samen met jou wordt gekeken naar jouw wensen en de behoeften van je lichaam. Heb je last van gespannen spieren of wil je even relaxen tijdens een zachte lichaamsmassage? Dan ben je hier aan het goede adres. Combineer je massage met een yogales of een sessie in de infrarood sauna.

Goed om te weten: Yinside bevindt zich in de Sthira Yogaschool.

MaMaandag
14:0020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
11:0018:00
ZoZondag
11:0018:00

Massagesalons in de buurt