Zen je zot

4,9
173 reviews
Europalaan 500, Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,9
173 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hanneke werkt met natuurlijke producten en heeft prettige werkruimte. Ze zet jouw belang voorop en heeft een fijne energie. Aanrader!
Hanneke weet wat ze doet en neemt de tijd om uit te vinden wat je nodig hebt zonder adviezen op te dringen.
Alweer voor de derde keer een heerlijke massage en gezichtsbehandeling gehad. Er hangt een hele fijne sfeer en Hanneke is heel vriendelijk en kundig. Volgende behandeling staat alweer geboekt!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Hanneke
Holistisch massagetherapeut, huidexpert & yogadocent
5.0
116 reviews

Over

Het is mijn missie jouw je meest ontspannen leven te laten (be)leven! Mijn naam is Hanneke Schrijver, ondernemer, yogadocent, self care ervaringsdeskundige, masseuse, huidtherapeut en allround schoonheidsspecialist.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Hanneke

Vakkundig17
Deskundig10
Zorgzaam10
Professioneel8
Laura
Holistisch masseur en massagetherapeut
4.7
8 reviews

Over

Hoi, mijn naam is Laura, holistisch masseur en massagetherapeut. In 2011 ben ik begonnen met een cursus ontspanningsmassage en daarna heb ik mijn hart verloren aan masseren. Daarna heb ik de opleiding tot Holistisch massagetherapeut bij Holos Academie voor massagetherapie gevolgd waar ik in 2019 afstudeerde.

Behandelingen

Massage

Over

Zen je zot
Europalaan 500
Utrecht

Zen je zot - in Transwijk te Utrecht - is een professionele ontspanningspraktijk met een warme en persoonlijke sfeer. Laat de dag achter je en ga voor een ontspanningsmassage, stoelmassage, deep tissue massage of gezichtsbehandeling.

Eigenaresse Hanneke zorgt ervoor dat elke massage aan jouw behoeftes worden aangepast. Iedereen is natuurlijk anders. Hanneke heeft meer dan 13 jaar ervaring, dus je bent bij haar in goede handen. Het is haar missie om je volledig te laten ontspannen zodat je vol energie haar praktijk weer vertrekt.

Handig om te weten: er is mogelijkheid gratis te parkeren aan de Eendrachtslaan gedurende 90 minuten. De entree is te vinden in de Stadstuin. Bij binnenkomst kan je met de trap of de lift naar de 1e verdieping, en vervolgens plaatsnemen in de centrale wachtruimte. Zen je zot zal je komen ophalen.

MaMaandag
13:0021:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:3021:00
DoDonderdag
13:0021:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt