The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

7 simpele hacks om je huid te beschermen tegen luchtvervuiling en smog

juli 27, 2018 / Onze insider tips

Wat zijn we aan het genieten! Temperaturen zijn tropisch en we wanen ons heel even op vakantie in eigen land. Maar die warmte brengt ook nadelen met zich mee – smog bijvoorbeeld. Omdat smog met hoge temperaturen grote hoeveelheden verontreinigende stoffen (zoals stikstofoxiden) opslaan, is het letterlijk een aanslag op je huid. De deeltjes in de smog zijn wel 30 keer kleiner dan onze poriën en kunnen dus makkelijk worden opgenomen door je huid. Jouw redding? Een oppepper in de vorm van een gezichtsbehandeling. Een peeling thuis is een goed begin, maar vaak ook niet genoeg. Daarom hebben we de beste en meest efficiënte treatments om smog en luchtvervuiling tegen te gaan voor jou op een rijtje gezet. Zo geef je smog geen kans.

Deze of een andere treat uitproberen met een fijne korting? Dat kan! Boek je treatment via onze app, gebruik code BLOG5 en ontvang 5 euro korting op je behandeling!

Door:  Jo Hoare/ Betty Kolkova 

spinner

Boek je volgende (en daarna iedere) behandeling via Treatwell.

Vind online (en dus 24/7) de beste salons bij jou in de buurt. Goed nieuws: nieuwe klanten krijgen met de code LEUKJETEZIEN 20% korting op hun eerste boeking.

Zoek op Treatwell