The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

Baard laten groeien? Baardolie helpt

juni 7, 2021 / Onze insider tips

Of het nu komt omdat je geen zin (meer) hebt om je te scheren, of omdat je de afgelopen tijd het huis toch niet bent uitgeweest, baarden maken een major comeback op het moment. Het behaarde gezicht is niet meer weg te denken uit onze feed en het straatbeeld – en wij zijn 100% voor. 

Een mooie, gezonde baard groeien lijkt misschien eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan alleen je scheermes of tondeuse links laten liggen. Iedereen die ooit heeft geprobeerd een weelderige, volle of zelfs stoppelbaard te laten groeien, kan het beamen: jeuk, kroezen, een droge, trekkerige huid en baardroos zijn slechts een paar van de problemen die zich op je gezicht voor kunnen doen. 

Om deze problemen te tackelen kijk je iets verder dan je baard lang is, namelijk naar de huid eronder. Je ziet hem misschien niet, maar ook dit deel van je gezicht heeft een beetje TLC en onderhoud nodig om in topconditie te blijven. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing die een ware transformatie teweeg kan brengen: baardolie. Meer weten? Alles over deze wonderbaar(d)lijke oplossing vind je hier. 

spinner