The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

Dit zijn de beste mannenkapsels van het EK 2021

juni 23, 2021 / Onze insider tips

Het EK 2021, oftewel EURO 2020 is in volle gang. De mannen zijn in topvorm en na de eerste paar glorieuze overwinningen in de groepsfase hebben we er alle vertrouwen in dat we dit EK hoog gaan eindigen. Bovendien kunnen we die overwinning goed gebruiken, want afgelopen tijd was er veel te weinig om voor te juichen. 

Naast de sfeer, de gezelligheid en het talent kijken we natuurlijk ook reikhalzend uit naar de ultra coole mannenkapsels die op het veld voorbijkomen. Want voetballers zijn namelijk niet alleen gezegend met zeer sportieve genen, maar ook vaak met een zeer goed gevoel voor stijl. En zelfs wanneer dat niet het geval is, hebben ze altijd nog hun super stylish WAG’s (of moeders) die daar verandering in brengen.

En dat, beste mannen, maakt dit toernooi meteen een perfect moment om inspiratie op te doen voor een nieuw kapsel. We kijken naar de hoofden van voetballers Frenkie de Jong, Toni Kroos, Phil Foden en natuurlijk het allergrootste voetbal- én stijlicoon van misschien wel de hele wereld: Cristiano Ronaldo. Van de Flow Haircut van Frenkie tot de Gazza Hairstyle van Phil Foden: dit zijn de beste mannenkapsels van het EK 2020.

spinner