The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

5 redenen waarom facials belangrijk zijn voor de mannenhuid

februari 25, 2020 / Treatment talk

Je sport, eet (meestal) gezond, probeert goed te slapen en zorgt dat je kleding en haar er goed uitzien. En je huid dan? Is dat potje crème in je badkamer genoeg? Goede vraag. Ons antwoord: ook voor de mannenhuid is een gezichtsbehandeling heel belangrijk.

Steeds meer mannen lijken dit te beseffen. We zien dat de facial voor mannen stijgt in populariteit. Boekingen in 2019 groeiden met +66% ten opzichte van 2018. De trend lijkt in 2020 door te zetten: we zien nu ook maandelijks positieve verschillen in het aantal boekingen.

Dit merkt ook Nikki, eigenaresse van Sunfit Beauty Care met salons in de Amsterdamse Pijp, de Jordaan en binnenkort ook in Buitenveldert. Ze ziet steeds vaker mannen in haar salon en deelde haar expertise met ons. Dit zijn ze: 5 redenen waarom facials essentieel zijn voor de mannenhuid. Jullie weten wat je te doen staat, heren.

Door Robin Pusch

spinner

Boek je volgende (en daarna iedere) behandeling via Treatwell.

Vind online (en dus 24/7) de beste salons bij jou in de buurt. Goed nieuws: nieuwe klanten krijgen met de code LEUKJETEZIEN 20% korting op hun eerste boeking.

Zoek op Treatwell