The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

Gun jezelf een Winterboost

januari 20, 2020 / Onze insider tips

Als je ’s morgens opstaat, is het nog donker. Bij thuiskomst – na een dag werken of in de collegebanken – kunnen de gordijnen meteen wéér dicht. Om nog maar te zwijgen over de zoveelste keer dat je kletsnat regende en bijna de gracht in woei.

De winter is geen pretje. Vandaag – Blue Monday – is de meest deprimerende dag van het jaar. Zeggen ze. Geen zorgen: dankzij de Treatwell Winterboost wuif jij het hele fenomeen straks weg alsof het een fruitvliegje is.

Een flinke Winterboost kan iedereen wel gebruiken in deze gloomy tijd van het jaar, dachten wij. Tijdens de campagne, die vier weken duurt, lichten we een van Treatwell’s grootste hacks uit: het korting-filter. Daarmee boek je jouw favoriete behandelingen voor minder. Win-win.

Hoe werkt het? Heel simpel. Je zet het filter aan, vult je locatie in en krijgt meteen een overzicht van alle salons bij jou in de buurt die korting(en) hebben ingesteld. Zo kun jij in deze zonder zorgen genieten van je favoriete treats. Trakteer jezelf bijvoorbeeld op een …

Door Robin Pusch

spinner

Boek je volgende (en daarna iedere) behandeling via Treatwell.

Vind online (en dus 24/7) de beste salons bij jou in de buurt. Goed nieuws: nieuwe klanten krijgen met de code LEUKJETEZIEN 20% korting op hun eerste boeking.

Zoek op Treatwell