The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

House of Rituals Body Spa: deze 4 massages wil je nu uitproberen

mei 12, 2021 / Onze insider tips

Eens in de zoveel tijd ontdek je zo’n fijne plek dat je het liefst nooit meer anders wil. De House of Rituals Body Spa op de tweede verdieping van de House of Rituals flagship store in hartje Amsterdam is zo’n plek. Omringd door luxe beauty en lifestyle-producten en het fantastisch gedecoreerde interieur van de store waan je je even in een andere wereld en vergeet je bijna dat je je midden in de stad bevindt.

De ultiem luxe, 392 vierkante meter grote Body Spa biedt een uitgebreid aanbod aan behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, pedicures en manicures. Er zijn zes aparte cabines voor lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen (ook geschikt voor duo-treatments), 6 Hand Spa’s voor manicures, 5 Foot Spa’s voor pedicures, 3 Brow Bars en twee stoelen voor hydromassages. 

De massages van de House of Rituals Body Spa zijn stuk voor stuk om van te dromen; ze boosten je mood, ontspannen je lichaam en geest, en kalmeren je zintuigen. Bovendien kun je alle vier de massages personaliseren met je favoriete Rituals-geur. Kiezen is bijna onmogelijk en daarom deden wij het vooronderzoek. Conclusie: deze vier massages wil je nú uitproberen.

spinner