The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

Review: De Ombre look van She Ross

mei 10, 2017 / Onze insider tips

Treatwell biedt jou een divers aanbod aan fijne, vaak bijzondere en kwalitatief hoogstaande salons in heel Nederland. Uiteraard helpen wij graag bij het maken van de juiste keuze, die aansluit op jouw persoonlijke wensen. Daarom geven wij wekelijks een uniek kijkje in één van de salons en brengen onze ervaringen en belevenissen nauwkeurig in kaart. Deze week gaat de aandacht naar salon She Ross in Almere

Door: Lindsay Campbell

She Ross in Almere

Ik kom de salon binnen een word vriendelijk ontvangen door eigenaresse Rosiela. Er wordt gelijk wat drinken aangeboden en ik kan meteen plaats nemen in de kappersstoel. Het is een mooie, nette, moderne salon.

Ik krijg een behandeling waarvoor de klanten van Rosiela vanuit het hele land naar haar toe komen. Ze vertelt dat ze klanten heeft uit Nederland maar ook klanten uit het buitenland die hier gewoond hebben maar nog steeds naar haar toe komen voor extensions, maar ook voor de Ombre look. Dit zijn dan ook haar specialiteiten. Zij vindt het erg leuk om lang haar te knippen, te kleuren en extensions aan te brengen. Ik krijg een behandeling die ook een van haar specialiteiten is: de Ombre look. Ik ben zelf kapster geweest en laat mijn haar niet zomaar door iedereen knippen of verven. Toch heb ik mij deze keer helemaal overgegeven aan Rosiela en ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

spinner

Boek je volgende (en daarna iedere) behandeling via Treatwell.

Vind online (en dus 24/7) de beste salons bij jou in de buurt. Goed nieuws: nieuwe klanten krijgen met de code LEUKJETEZIEN 20% korting op hun eerste boeking.

Zoek op Treatwell