The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

Review: Krullen knippen bij Ph Haarstudio

juni 28, 2014 / Onze insider tips

Treatwell biedt jou een divers aanbod aan fijne, vaak bijzonder en kwalitatief hoogstaande salons in heel Nederland. Uiteraard helpen wij graag bij het maken van de juiste keuze, die aansluit op jou persoonlijke wensen. Of je nu een kapper nodig hebt om je krullen te laten knippen of een kapper nodig hebt voor black hair, wij zijn er voor jou. Wij geven wekelijks een uniek kijkje in één van de salons en brengen onze ervaringen en belevenissen in kaart. Deze week laat Sietse haar krullen knippen bij kapsalon Ph Haarstudio in Amsterdam.

Door: Sietse Remmers

 

Wat was ik gelukkig toen ik met vijftien jaar met mijn zakgeld bij een degelijke kapperszaak belandde, en wel één met een kapster gespecialiseerd in het knippen van krullen. Eindelijk had ik in plaats van een bos pluis (ook wel liefkozend vogelnestje of touw genoemd) een volle bos krullen. Na mijn verhuizing naar de grote stad (ja, ik wilde studeren) begon het gemis. Nachtenlang heb ik met heimwee in bed gelegen. Ik miste mijn kapster!

In de woonplaatsen die volgden, ging mijn zoektocht naar een rebound kapper gestaag door. Helaas tevergeefs. Mijn ex-kapper bleek onvervangbaar. Veel kappers knipten mijn haar oké, maar gebruikten niet de techniek waar mijn krullen van gaan jubelen. Ik bleef zoeken naar een nieuwe liefde.

spinner