The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

Top Rated vegan & milieubewuste salons – genieten met een schoon geweten

oktober 17, 2018 / Onze insider tips

Jij draagt je steentje bij aan een betere wereld – je scheidt netjes je afval, zegt nee tegen plastic, eet minder tot geen vlees of gaat regelmatig vintage shoppen (ja ook dat helpt – wat een opluching). Maar op sommige dagen willen we de wereld heel eventjes uitzetten, en gewoon ontspannen – ver weg van alle gruwelijke nieuwsberichten, akelige feiten en duistere zaken. Je boekt een treatment om al je zorgen even achter je te laten. Je ligt net een paar minuten en ineens vraag je je af: ‘Richt ik eigenlijk schade aan met deze treatment?’.

Wij weten maar al te goed dat being good ain’t always easy. Zeker in een wereld die voornamelijk nog is ingesteld op gemakzucht, voelt ’t kiezen voor sustainable opties soms een beetje als afzien. 

Maar het hoeft allemaal echt niet zo lastig te zijn, en in deze Top Rated salons kan jij heerlijk genieten – met een schoon geweten.

Door Jip Bottema

spinner

Boek je volgende (en daarna iedere) behandeling via Treatwell.

Vind online (en dus 24/7) de beste salons bij jou in de buurt. Goed nieuws: nieuwe klanten krijgen met de code LEUKJETEZIEN 20% korting op hun eerste boeking.

Zoek op Treatwell