The Treatment Files NL Beauty. Hair. Life.

Treatwell Tested: combi van balayage, ombre en highlights

maart 27, 2019 / Onze insider tips

Hoezee, een nieuwe rubriek! Voor Treatwell Tested gaan we af en toe op bezoek bij een salon. We proberen een behandeling, interviewen de specialist(en) over hun salon en expertise en laten in een blog zien wat het resultaat van de behandeling is. 

De vuurdoop? Balayage bij HD Colorhouse in Zaandam. Tenminste, dat waren we van plan.

Omdat we voor ons bezoek vragen hadden opgestuurd over de verschillen tussen kleurtechnieken, besloot Shah Hosseinpour – de gepassioneerde eigenaar van de salon (die door voetballers en celebs wordt ingevlogen om hun haar te doen) – het anders aan te pakken.

Onze Community Manager Pauline kreeg als eerste een behandeling waarin hij meerdere kleurtechnieken combineerde: balayage, ombre en highlights. Hij gaf de nieuwe techniek ook meteen een naam: ‘ombylights’. 

Terwijl Pauline met haar haren vol verf, zilverfolie en kapperswatten onder de warmtelampen zat, sprak ik Shah en Dilan (een enthousiaste zzp’er die fungeert als manager van de salon – “ze is echt mijn rechterhand”, aldus Shah) over HD Colorhouse, verschillende kleurtechnieken, projecten van het verleden en plannen voor de toekomst.

Door: Robin Pusch

spinner

Boek je volgende (en daarna iedere) behandeling via Treatwell.

Vind online (en dus 24/7) de beste salons bij jou in de buurt. Goed nieuws: nieuwe klanten krijgen met de code LEUKJETEZIEN 20% korting op hun eerste boeking.

Zoek op Treatwell