Beaute-tique Angelique

4,8
228 reviews
Minaret 1, Hoofddorp, 2134BC
Open Morgen: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,8
228 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Angelique trakteert je iedere keer opnieuw op een zeer uitgebreide en intense beautybehandeling. De massagetechnieken die Angelique gebruikt voor je gezicht, zijn doeltreffend, ontspannen en iedere keer weer een verrassing, want Angelique blijft nieuwe technieken toepassen. Zeer bekwaam.
Mijn eerste ervaring en een heel fijne! Angelique is een fijn mens, de eerste ontmoeting voelde gelijk goed. Het gaat mij niet om een ultra-moderne omgeving maar om wat er gebeurd en wie het doet. Dit was een heel fijne ervaring. Haar rugmassage - inbegrepen bij een behandeling - voelde heel fijn. De 2e afspraak is gepland!
Angelique is zeer deskundig op gebied van huidverzorging. De behandeling ervaar ik als zeer prettig.
Erg fijn dat er van tevoren een eerlijke toelichting wordt gegeven over wat wel en niet mogelijk is met deze behandeling. Ik werd ook niet gepusht om direct allerlei dingen aan te schaffen of meerdere behandelingen te boeken. Fijne afwisseling van andere salons waar ik geweest ben waar de hele afspraak geprobeerd werd om extraatjes bij te verkopen.
Lpg bindweefselmassage. Voelde goed aan, resultaat kan je pas na meerdere behandelingen iets van zeggen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Angelique
4.9
149 reviews

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Angelique

Vakkundig18
Deskundig11
Ervaren11
Professioneel9

Over

Beaute-tique Angelique
Minaret 1
2134BC Hoofddorp

Heb je altijd al een mooie en strakke huid willen hebben? Dan ben je bij de beautysalon Beaute-tique Angelique in Hoofddorp aan het juiste adres. Eigenaresse Angelique is gespecialiseerd in LPG-behandelingen. Deze behandelingen biedt ze aan voor het gezicht en lichaam. Daarnaast kun je hier ook terecht voor diverse gezichtsbehandelingen die aangepast worden aan jouw huidtype. Zo heb je dus altijd een behandeling die bij jou past. Ben je ook toe aan ontspanning? Dan geeft Angelique je graag een ontspannende lichaamsmassage, zodat je de salon met een ontspannen gevoel zult verlaten.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Beaute-tique Angelique

Beaute-tique Angelique is open van maandag tot donderdag van 09:00 tot 21:00 en vrijdag van 09:00 tot 16:00. Het is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Beaute-tique Angelique zijn: Wenkbrauwen - threaden, Wimpers en/of wenkbrauwen verven en Facials / Gezichtsbehandelingen
De populairste behandeling, Wenkbrauwen - threaden, heeft een gemiddelde prijs van € 12,28.
Bij Beaute-tique Angelique kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt